Tüketici Köşesi , Türkiyede Alış-veriş

alışveriş konusunda bu yaz evde çalışmak için bi amfi alayım dedim ilk defa param oldu çalıştım ettim istanbulda allahtan pahalı bişe alacağam zaman(tabi kendi butçeme göre) ince eleyip sık dokurum. zaten bulunduğum yerde böle bu kadar çok seçenek olmadığı için de böyle yerler gezmekten keyif alırım. her neyse öncelikle tüneli defalarca arşınladım marshall almak istiyordum sora tünelde bir yer laneyin efektli bi anfisini kafama soktu ama fiyatı daha pahlıydı.. daha sora kadıköy çarşıyı keşfettim orda gezindim aşağı katta bir yere gittim yaşlı bi adamla genç bi çocuk vardı ne sorsam itici bir tavırla hani sen alıcı değilsin belli oyüzden bi an önce çek git... tarzında cevaplar falan neyse tekrar tunele gittim orda bikaç yerde de benzer tavırlarla karşılaştım hele bazı yerler dudak uçuklatacak fiyatlar soylediler şaşırdım. enson kadıköy çarşıda stage müziğe bir iki kere gittim çalıştığım yerde hemen çarşının ordaydı zaten sohbet falan derken bayaa bi samimi olduk barış ve burak adlı iki kardeş vardı daha çok barışla muhattap oldum ve en sonunda laneyi alacağam fiyata ordan ibanez tbx30 aldım 15lik yerine otuz olsun dedim ev için drive tonları falan da çok hoş bence gayet de memnunum hatta küçük bar konserlerinde bile kaldıracak kadar volumlu bi alet bana hem odemede hem de sonrasında çok yardımıcı oldular gitarımı götürdüm ücretsiz bakım falan yaptılar onlara da benden tam puan..

ayrıca çehremi genişlettiğiniz ve yeni şeyler keşfetmemi sağladığınız için -biraz geç keşfettim ama- turkrock forumlarına da tam puan..

yau arkadaşlar diğer topiclerde de bahsettim şu netten alışveriş olayı hakikaten cezbediyor insanı yokmudur bi bilen fiyatlar tahrik edici bi yardımcı olsanız müteşekkir kalacağım...
 
Geri
Üst