Pod Xt Live Yardım

Beyler elimde orijinal farm programı yok, o programa da o kadar para vermek istemiyorum. Bu programın varez versiyonunu falan bulup indirdim ama aleti bilgisayara tanıtamadım bir türlü. Bunun yolu nedir farm'a paraları bayılmadan bu işi halletmenin bir yolu yok mu ? aleti alalı kaç ay oldu çözemedim. Biri bana yardım ederse çok sevinirim..
 
ihtiyacınız olan program monkey ve GEARBOX. gearbox ile tüm cihazı bilgisayarınızdan kolayca yönetebilir, hazır presetleri indirip üzerlerinde değişiklik yapabilirsiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
line 6 Monkey programını kurdunuz mu ? Orada pedalınız için uygun driverleri kendisi indiriyor.
ihtiyacınız olan program monkey ve GEARBOX. gearbox ile tüm cihazı bilgisayarınızdan kolayca yönetebilir, hazır presetleri indirip üzerlerinde değişiklik yapabilirsiniz.



Dostum ikinize de çok çok teşekkür ederim çözdüm sonunda:) şu an bildiğim bütün duaları ediyorum size. Eyvallah...
 
Nasıl çözdünüz yahu bende pod x3 live aldım monkey ile drive upload yaptım. Bağladım pc ye şu anda bilgisayardan açtığım şarkılarda pod x3'ün kulaklık girişinden çıkıyor yani pcden hiç bir şekilde ses çıkmıyor output olarak. Sanırım doğrusuda bu fakat kayıt programındada input output için pod x3 live seçmeme rağmen çaldığım şeyleri algılamıyor program. Sorun tam olarak nedir acaba var mı yardım edebilecek biri ( : Bu arada output olarakta pod x3 ün phone kısmımı olmalı yoksa outputlar yine pc den mi çıkmalı?
 
Birde monkey ile drive güncellemesi yaparken kendi hesabınızla indirme yapmadığınız belirlenmiştir falan diyor kendi hesabımla login olmama rağmen fakat ilerleyip yükleyebiliyorum. Yani driverların yüklemesinde hata olduğunu nasıl anlayabilirim ki?
 
Pedalı bilgisayara bağladğınızda ses kartı olarak görüyor ve pedalın kulaklk çıkışından hem gitarı hemde bilgisayardaki sesleri duyabiliyorssanız driverlar sorunsuz yüklenmiş demektir.Diğer konu ile ilgili bilgim yok malesef
 
Teşekkürler cevabın için en azından drive usb sorunu yok. Adobe audition dada input ve output için live x3 ü seçiyorum fakat işte kaydı alırken dışardan çıkan sesleri alıyor prosesörden gelen sesleri almıyor pc : /
 
Playback de pc ses kartını, inputta podu seçerek hallettim kayıt alabiliyorum. Siz siz olun kayıt için ilk önce iyi bir bilgisayar alın yoksa dinlerken bir ton kesilmeler olduğunu görüp hayal kırıklığına uğrarsınız :(
 
kayıt yapmayı henüz denemedim, bilgisayarı yenileyene kadar da denemek zaten anlamsız. Prodüksiyon işiyle uğraşan bir arkadaşım ableton gibi bir prodüksiyon programına bu gearbox, ya da farm benzeri programının varez versiyonlarını ekleyerek daha iyi sonuç alınabileceğini söyledi fakat o programları kullanabilmek de ayrı bir meziyet. ben Pod xt live'ı direk bilgisayara girdim ve 5+1 hoparlörlerden ses alıyorum. Ses kalitesini daha iyi bir seviyeye getirmek için acaba ne yapmak lazım. diabox tarzı bir alet burada işe yarar mı ? Bir de tonelar için hangi siteyi kullanıyorsunuz. Line6'in kendi yönlendirdiği sayfalar dışında daha iyi yararlanabileceğimiz siteler biliyor musunuz?
 
Geri
Üst