DikkatŞahan Çıkabilir!

bence gereksız laf kalabalığından baska bısı değıl
benı sadece sırıttırabılıyor, gulumsetemıyo bıle..
bas ağrıtıyor,


seven arkadaslardan ozur dılıyorum ama ben sevmıyorum.....
aslında doğru kelıme gereksız buluyorum...
 
hit_u demiş ki:
bence gereksız laf kalabalığından baska bısı değıl
benı sadece sırıttırabılıyor, gulumsetemıyo bıle..
bas ağrıtıyor,


seven arkadaslardan ozur dılıyorum ama ben sevmıyorum.....
aslında doğru kelıme gereksız buluyorum...

beğeni görecelidir zatan.kırmızıyı sevenlerle sevmeyenler dünyası...
hem b*k atıyosun hem özür diliosun ilginç...
 
adam her gün 12 saat tv seyrediyor..malzemeleri oradan topluyor...ayrıca kendisi 8 yaşındayken babası trafik kazasında ölmüş..ondan dolayı oynadığı çocuk karakter 8 diyip duruyor...kendisi ankaralı..bilkent tiyatro'dan mezun...bence Ata'ya da en az 8 (sekiz) basar...adam tv programlarıyla çok ama çok ustaca dalga geçiyor... Tehlike Çanı ve Engin Jurnal hariç, her tiplmesine hastayım...
 
yav adam iyi ve kaliteli bir şeyler yapacak potansiyele sahip ama yine söylüyorum fakat:

S I K I C I-S I K I C I ve S I K I C I .....


daha iyi işlerde olması lazım bana göre
 
bence çok keyifli... bazen izlerken kendimi yerde bulduğum bile oluyo :) ama ben yeni bölüm istiyoruuummm...:( "ben türkiyenin gelini olduğum içinnn" ;)
 
Simdi Ritmix reklaminda oynuyo,,

Benim orda tek gülebildigim espiri,,

Adam diyoki: Burda Ritmix varmi?
Oda diyoki: Yok, bak ayran,, (O espiri güzel vallah)

Neyse..
Programini pek izlemiyom,,
________________
 
Şahan Gökbakar çok başarılı bir oyuncu. Ses ve mimik konusunda çok yetenekli. Ayrıca doğaçlama olarak da eğlenceli şeyler yapabiliyor. Fakat arkadaş arasında eğlenceli taklitler yapmak ayrı haftalık bir program yapmak ayrı.

Bence biraz hazırlıksız olarak başladı Dikkat Şahan Çıkabilir. İlk haftalarda biraz tasarlanarak girilip daha sonra tiplemeler oturduktan sonra %80 doğaçlamayla devam etti.

Her hafta yeni tiplemeler yeni espriler bulmak çok zor iştir. Cem Yılmaz'la kıyaslayamazsınız mesela Şahan'ı çünkü Cem Yılmaz 1 tane şovu yıllarca yapıyor, Şahan her hafta yeni şeyler bulmak zorunda, hem de yarım saatten uzun sürüyor.

Peki kimle kıyaslayabiliriz? Ata Demirer olabilir mesela. Çünkü o da benzer şekilde girdi komedi dünyasına. Onun da sesi ve mimikleri çok başarılı, onun da gözlem yeteneği üst düzeyde. Fakat Ata Demirer de program uzadıkça aynı şekilde tekrara başvurmak zorunda kalmıştı ve programı bitirdi.

Yalnız Dikkat Şahan Çıkabilir'in Korsan TV'den en büyük farklı anti-medyatik bir program olması. Okan Bayülgen'in Medya Arkası bölümünde gösterdiklerinin skeçlere dönüştürülmüş hali gibi yani. Bir hafta Tamer Karadağlı oluyor, diğer hafta Fatih Solmaz. Fakat direkt isim vermiyor, anlayana... (Taner Akdağlı, Fatih Sonkaz gibi isimlerle.) Zaten Medya Arkasını hazırlayan Zaga yönetmeni Alper Mestçi'nin aynı zamanda Dikkat Şahan Çıkabilir'in yönetmeni olduğunu da hatırlatmak lazım.
 
Bazı skeçleri insanı güldürüyor, fakat geri kalanları fazla,gereksiz geyik bence. Dediğiniz gibi bir Cem Yılmaz ile mesela asla karşılaştıramazsınız...
 
Geri
Üst