Küf(metal)-Ankara

Logo acaba bakteriyle alakası olan birşeyse yani küf ile bence güzel bir logo olmuş...Mikropları falan filan büyütünce böyle şeyler çıkıyor ya ortaya hani :)=

Başarılar...
 
Afiş

konser.jpg


Gülhane Askeri Tıp Akademisi - Etlik

Gruplar: Narkoz, Kelle Paça, Küf, TheRapist, ...

Başarılar..
 
tebrik

bu gece çok iyiydiniz arkadaşlar. tebrik ederim..
ses sistemi berbattı ama napalım. :)
devam edin....
galiba 4. grup çalarken kolonlardan birisi patlamış..
marshall amfi uçmuştu zaten..
başından beri öyleydi. bir gidiyor bir geliyor kafasına göre....
yine de sağlam çalıyosunuz. sağolun varolun
 
orda her şeye rağmen bizimle olan herkese çok teşekkürler arkadaşlar. monitörler açık değildi, zaten yanında hiç bir mikrofon olmayan davulu hiç duyamadık. kısa devre mi olmuş ne. tam bilmiyorum ama bu sefer şunu kesin diyebilirim ki bizden kaynaklanan bir şey yoktu. arkadaşlarımıza daha iyi bi gece sunmak isterdik ama elimizden bu kadarı geldi.

yine de ışıklandırma fln çok güzeldi. uğraşıldı emek sarfedildi çok teşekkürler ama keşke sonuna kadar saygı duyulsaydı.

neyse önümüzdeki konserler bakıcaz :D (bkz: 4 HAZİRAN BİZİZ. izninizle kendi açımdan .mına koymak istiorum ortamın :D )

bu arada kardeş grup "therapist" ve "bizden önceki grup"(isim çakışması nedeniyle çaktırmayın rezilliği :D ) grupları üyelerine ayrıca teşekkür ederiz. şahsen ben kendilerinden özür de dilerim ortamdan tüymek zorunda kaldım ama ilk 2 şarkıyı dinledim bizden iyi çıkıyordu ses eheh :D
 
her ne kadar çok aksiliklerle dolu bi konser olsa da bizi orda dinleyen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. aksilikler bir bahane değil bu yüzden kendimizi daha da ileriye götürmeye çalışıyoruz.

gitardaki soruna o anda soğukkanlığını koruyarak süper bir çözüm bulan ve her türlü desteğini gün boyunca esirgemeyen Can ÖZGİRESUN'a ayrıca bi teşekkür etmek istiorum kendi açımdan.

setlist(04.06.2005 - biziz rock bar)
fuel
şeytan bunun neresinde
motorbreath
ne kadar
1000 in the eastland
frantik
inkârlar
black magic
master of puppets
gündüz gece

ellerimize sağlık!
 
Geri
Üst