Hd Kamera Önerisi

Selamlar, öncelikle teknoloji meraklılarından bir öneri alırsam süper olur. Gerek studyoda prova esnasında, gerekse evde kendi provalarımızı, veyahut bar programları da olabilir, sesi en iyi kaydedebilen ama aynı zamanda 1080p'de görüntü kaydedebilen bir camcorder arıyorum. Önerileriniz ne olabilir ?

teşekkürler
 
Bu akşam satışa koyacağım için söylemiyorum ancak bu konuda Zoom Q3 leri bir araştır istersen. Youtube'da çok başarılı videoları bulunmakta.

Bilinen kamera üreticilerinden bildiğim kadarıyla konser,prova gibi yüksek sesin olduğu mekanların sesini kaldırabilecek seviyede cihaz üreten yok. Bunlar için kameranın üzerindeki mikrofon çok önemli.

Bu eksiği ilk gören bana gören Zoom olmuştu (ondan önce yapan varsa bilemem tabi). Şimdi 1-2 marka daha yapmaya başladı sanırım bu tür şeyleri.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
teşekkürler öneriler için, zoom'un q3 modelini bilmiyordum, gerçekten ilgimi çekti, youtube video'ları da oldukça etkileyici, fiyat/performans oranı olarak tam da aradığım şey diyebiliriz. siz ne kadara satmayı düşünüyorsunuz ? biraz bilgi alabilirmiyim ? 0-2. el vs. şeklinde..
teşekkürler
 
Açıkçası net bir fikrim yok kaça satılır diye.. çünkü henüz 2. ele düştüğünü bile görmedim. Benim satıcak olmamın nedeni ise kayıt yaparken mikrofon+ses kartı+program 3lüsüyle yeniden uğşramak istememden kaynaklı. Basitçe kayıt yaparım diye almıştım zamanında..Elimde normal düzeyde bir kamera daha var zaten.

Bu arada ilan da yalan oldu koyamadım nete.. artık yarına kaldı :) Gerçi megadeth konseri de geliyor satmasam mı diye düşünmüyor da değilim sağlam bootlegler için :D

Siz de bol bol araştırın kafanıza yatarsa iletişime geçersiniz benimle..
 
Geri
Üst