Constantine

dun izledim daha ve kendime kufrettim neden daha once izlemedim diye! :)
keanu bu filmde bi kez daha cikardi beni bastan! haha
cidden ben cok begendim.. ozellikle de giris sahnesi ve gavin(bush`un solisti) ile peder`in marketteki karsilasmasi muhtesemdi..
 
Constantine'i izledim. Gayet de boş bir filmdi. Gerçi diyaloglarıyla çoğu zaman koparsa da (iyi ve komik anlamlarda), gayet de boştu. İblisli miblisli aksiyon isteyenlere birebir.

Ama filmin güzel yanları da vardı. Constantine'in sigara tiryakiliği (ki adamın sonu resmen benim sonum... "Coffin nail.") gibi. Ya da Lucifer; hayatımda gördüğüm en muhteşem Lucifer tiplemesiydi o.

Ama haricinde, sadece Gabrielle'i çok hoş buldum o kadar. Yani o hariç çeken tek bir şey var ise, o da Balthazar'ın yediği laf, "Ha, bu arada, affedilmek için önce bunu istemen gerekiyor."
 
filmi izlemedim ama a perfect circle passive klibi bu filimden alınan görüntülerden oluşuyor. ve inanılmaz bir klip mutlaka izlenmeli perfect circle ın sitesinden indirebilirsiniz real playerınız varsa sorun yok.
 
bence çok güzeldi tabi bu benim keanu reeves hayrını olmamla ilgi olabilir bizede bu yıl derste ing. olarak izlettiler ama türkçesini bildiğim için sevindim ing parlak değilde
 
Hristiyanlık misyonerlik konuları benim için de pek iç açıcı olmamasına rağmen filmi çok beğendim. Sin City'den sonra izlediğim en iyi ikinci çizgi roman uyarlaması diyebilirim. Gözlerim bayram etti resmen. Sırf görüntü efektleri için bir kez daha izleyebilirim. Görüntüleri çok başarılı buldum. Özellikle cehennem tasvirine hayran kaldım. İnsan gözlerini kapatıp cehenneme düştüğünü hayal etse hayalindeki şeye en yakın görüntüler bunlar olurdu sanırım ;) Yer yer görülen şeytan çıkarma seanslarından artık fenalık geçiren ben, filmin o bölümlerini görüntü efektleri dolayısıyla es geçiyorum ;) Melek ve şeytan tasvirleri de güzeldi. Her ne kadar dinsel dogmaları alt üst etse de sırf bunları göze alan bir film yapılmış olması da takdir edilesi.

Keanu Reeves'i Matrix'ten sonra normal filmlerin kesmeyeceğini düşünüyorum artık dolayısıyla böyle bir film için cuk diye oturmuş bence rolü. Ancak Constantine filmini Matrix gibi izlemek yanlış olur. Keanu Reeves Matrix'teki kahraman rolün aksine Constantine'de bana göre daha çok anti-kahraman, "loser adam" imajı çiziyor. Özellikle de film biterken çıkan kapanış yazılarında hemen kapatmayın yazıların ardından bir sahne daha görülüyorki bu adam neden böyle huysuz ve asi olmuş anlıyoruz ;)

Bir solukta izledim diyebilirim. Ayrıca bir çok ilginç ayrıntı vardı tekrar izlemek gereksiz olmayacaktır.
 
Geri
Üst