Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Bugün sevgili @Babbazulla arkadaşımızdan bir pedal aldım, sorunsuz bir alışveriş oldu, ürün sıfırdan farksızdı, tekrardan teşekkür ederim kendisine, kendisiyle alışveriş yapacak arkadaşlara da gönül rahatlığıyla öneririm, iyi niyetli çok düzgün bir arkadaş.
 
@onurensert arkadaşımız ile GLAB midi controller alışverişimiz oldu, gayet hızlı ve sorunsuzdu, gayet güvenilir bir müzisyen kendisi, alışveriş yapacaklara öneririm şiddetle. Hayrını görmesi dileğiyle.
 
@novadore hocam asıl seni övmek gerek. Paketi 3 kişi zor açtık :)
Arkadaşlar alışveriş konusunda hiç tereddüt etmeyin.
Teşekkür ederim konuştuğumuz herşeyi fazlasıyla ve itinayla yerine getirdiğin için.
Bence daha çok görüşürüz :)
 
Benim @Dragonchaser a ince bi sitemim var.Bu mesaji yazmak istemezdim ama cok zoruma gitti.Kendisiyle cuma gunu satmakta oldugu Peavey Vtype model gitar ile ilgili gorustuk ve her konuda anlastik.Aksam 18.30 gibi kendi gitar atolyesinde bulusmayi kararlastirdik.Hatta bi luthier oldugunu da o an ogrendim.Hem yeni bi gitar almanin heyecani vardi hem de ne zamandir kendim bi gitar yapmak istiyodum kendisiyle bi iki sohbet etmenin heyecani vardi.bulusma saati yaklasinca bana aksam uygun olamayacagini soyledi.gece de gelebilirim dedim:) yeni bi gitar aliyosun sonucta heyecanini siz bilirsiniz:) ama gece de uygun olmayacagini soyledi.eyvallah dedim sorun yok.ertesi gun aradim telini acmadi sonra mesaj attim donmedi.sonra bi mesaj atip bi sorun mu var diye sordum ona da donmedi.Daha sonra forumdan ilani,forum disi satildi diye kaldirdigini gorunce anladim ki gitar baskasina satilmis.
Bunlari yazma sebebim dedim ya ince bi sitem..Anca gitar calan anlar yeni bi gitar aliyo olmanin heyecanini.hani hic bir yere ugramadan bir an once evine gidip onunla oynamayi.Yani iki gun gun boyunca beni o heyecanla bekletip sonrasinda boyle bi hayal kirikligi yasatmasi cok zoruma gitti.
Keske bi aciklama yapsaydi.Alti ustu bir mesaj yani.Sesini begenmedim deseydi,sana satmak istemiyorum deseydi,satmaktan vazgectim deseydi,bise deseydi yani..
Bende bu forumun en eski uyelerinden sayilirim.Iyi bilirim,yeri geldi kelepir urunler sattim.Bilirim,abi 3 kurus fazla vereyim bana sat diyenler de oldu.Bunlarin icinde cok yakin arkadaslarim bile oldu.Ama yapmadim
Hem alisveris yapmayi,hem de kendisini taniyip iki sohbet etmek icin heyecan duyan şahsimi hayalkirikligina ugratan sevgili @Dragonchaser umarim yaptigi alisveristen bana bu mesaji yazdiracak kadar kâr etmistir.

Herkese sevgiler saygilar..Bu mesaji yazmasaydim gercekten uyuyamayacaktim.Dedim ya bi gitaristin yeni gitar heyecanini,anca bu ise gonul vermis insanlar anlar. Saygilar.
 
Geri
Üst