Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Bugün @northerner'dan "Harley Benton SC-1000 VB Progressive Line" satın aldım. Son derece sorunsuz ve keyifli bir alışveriş oldu. Satış öncesinde de sonrasında da ilgi ve alakası çok güven verici, burada sizlerin huzurunda da teşekkür ediyorum kendisine. Sadece yeni bir gitar değil, aynı zamanda yeni bir arkadaş edindim.

Bu hafta sonu-alım satım için oldukça iyi geçti.

Güzel yorumun için çok sağol @Wuthred dostum, benim içinde çok keyifli bir gündü. Alışverişin dışında sohbet muhabbet hoştu.
Hem ticaret hem dostluk kazandı :) yemek için de tekrar teşekkür ederim. Yakışıklı oğluma iyi bakacağına eminim, belki bir gün geri alırım belli mi olur : ) En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...

Buna ek olarak, bu gün Bülent üstat (kurtalan ekspresten) @hakimamca ile bir alışverişimiz oldu.
Kendisine ritter hard casei sattım, daha öncede 2 kere alışverişimiz olmuştu. Müzisyenliğini bilen bilir zaten, bunun dışında mütevazi ve çok kral adamdır.
Sorunsuz alışverişti kendisine teşekkür ederim.


Hamza'ya ( @northerner ) sonuna kadar güvenebilirsiniz arkadaşlar.

Kaan eksik olma dostum,çok sağol. Ben de sana her türlü kefilim. Zamanında güzel alışverişimiz olmuştu : )



.
 
@BfrPower'dan Blackstar amfi aldım.
Hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu.Kendisine burdan da teşekkür etmek istiyorum. :)

@bikafa ile gitar takası yaptık.İyi bir arkadaş kazandığıma inanıyorum. Kendisi kibar ve beyfendi bir arkadaş.
Burdan ona teşekkürlerimi sunuyorum.
:)
 
Son düzenleme:
@berketan taniyan taniyor ama ben de yazmis olayim, yillardir tanisiyoruz Berke ile. Gözünüz kapali güvenebileceginiz mükemmel bir insan, zamanin eskitemedigi dostlardandir. Ara ara hala yolumuz kesisiyor alim satimda, umarim böyle devam eder.
 
@berketan taniyan taniyor ama ben de yazmis olayim, yillardir tanisiyoruz Berke ile. Gözünüz kapali güvenebileceginiz mükemmel bir insan, zamanin eskitemedigi dostlardandir. Ara ara hala yolumuz kesisiyor alim satimda, umarim böyle devam eder.

Valla aynı şeyleri Mert için de söylemek mümkün, gözü kapalı güvenebilirsiniz. 4-5 senedir tanışıklığımız sürüyor. Son alışverişimde sunduğu ödeme kolaylığı için de tekrardan teşekkür ederim :)
 
@ervin ile sonunda bir alisveris yapabildik. Voodoo Lab ISO5 henüz daha gelmedi ama sorunsuz olarak alacagima eminim. Kendisine her zaman güvenebilirsiniz, hizli iletisim icin ayrica tesekkürler :)

@TDemirdizen Tolgahan'dan Cmatmods Brownie aldim, sagolsun o kadar yol geldi, elden teslim etti. Kendisine cok tesekkür ediyorum, sonuna kadar güvenebileceginiz bir arkadas.

@wareyha Vedat abiyle zaten yillardir muhabbetimiz var, JHS @ sebebiyle yine karsilastik. Tanimayan azdir ama yazmasam olmaz, süper bir insandir.

Alakasiz olacak ama Kivilcim Müzik'teki calisanlara da cok tesekkür ediyorum. Stoklarla ilgili bir sikintimiz olmustu, aradik, hemen cözdüler. Internetten siparisi verdik ve hizlica kargoya vermisler, ertesi gün geldi. Sitelerinde ikinci el pedallar var, dürüstce tüm bilgileri aktariyorlar. Eger birsey almayi düsünürseniz mutlaka bir sans verin derim, örnegin J. Rockett, Xotic'leri falan epey uygun fiyatlardan satiyorlar. Fiyatlar Avrupa sifir fiyatlarindan falan da epey düsük.

Forum disindan sari siteden de alisverislerim oldu ama burada üyelikleri olmadigi icin yazamadim.
 
@lgoncay'dan aldigim EQD Dunes, EQD Ghost Echo, J. Rockett Lenny, J. Rockett .45 Caliber ve Pigtronix Philosopher's Twin pedallarini ancak deneyebildim. Alisverisi bir Pazar aksami saat 20:00'de yaptik ve Levent bey pedallari ertesi gün erkenden yolladi, fakat benim zamanlama hatam yüzünden paket, Sali günü sabah olan ucak yolculuguma yetisemedi haliyle. Kararsizligimin sonucu pedallara biraz gec kavustum :)

Pedallarin hepsi tertemiz, cok özenli bir sekilde kargolanmis. Kendisine cok tesekkür ediyorum. Özellikle diger forumda, burada da zaten eski üyeler tarafindan iyi taniniyor olsa da ben de bir yorum-tesekkür birakmak istedim. Güvenle alisveris yapabilirsiniz.
 
Geçtiğimiz haftasonu sevgili @fjc hocamdan sonunda Fender American Vintage 52 Telecaster’ını aldım :) .
Bu gitar hakkında ve diğer telecasterlar hakkında son 4 yıldır konuşmaktayız. Ne zaman telecasterlar ile ilgili bir şey sorsam hiç bir şekilde terslemeden, son derece açıklayıcı ve yardımsever bir şekilde cevap verdi. Kendisinin gitarını alana kadar sadece bana verdiği bilgiler doğrultusunda elimden 2 tane telecaster geçti. Bu konuda son derece bilgili ve gerçekten donanımlı olmakla birlikte çok keyifli çok güleryüzlü ve son derece güvenilir bir insan.
Çok teşekkür ederim herşey için.
 
Ben de sevgili @Telecast 'e cok tesekkur ederim buradan. Kendisiyle yaptigimiz alis veris de sohbetler de gercekten
keyifliydi. Yeni AV 52 telesini guzel gunlerde calmasini ve sohbetlerimizin devamini diliyorum.
 
Bu hafta içinde @ChordSolo ile muhteşem bir alışveriş yaptık. Uzun süredir aradığım Digitech FreqOut pedalını sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Öncesinde pedalda bulunan bütün modlar için ayrı ayrı bilgilendirici videolar çekmesi, sorularıma anında cevap vermesi, anlayışlı ve açıklayıcı geri dönüşleri olsun belki de bu zamana kadar yaptığım en keyifli ve güvenilir alışveriş diyebilirim. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum :)
 
Geri
Üst