Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

unutmuş olamazmıyım daha önce sorduğumu bunun nesi kötü niyet. ben size fiyatınız yüksek yada bu fiyata malınızı almam diye birşey söylediğimi hatırlamıyorum.sadece size cevap vermediğim için sinirlenip bu tip şeyler yazmanız aslında sizin gelişiminizi tamamlayamadığınızı gösteriyor. bana amca diyerek bile espirili olmaya çalışışınız bile bir intikam ve öc alma içeriyor biliyorum.Gitarın güzel dostum özellikle o manyetiklerle dahada iyidir soundu.Bir alıcını kaybettin samimi söylüyorum.bazıları ne yaparlarsa kendilerine yapar.komik
 
Son düzenleme:
Bir enstrümana mal gözüyle bakmak çok acıklı gerçekten insan üzülüyor. Ayrıca insanlara saygınız kalmamış siz ne zaman isterseniz fiyat sorabilirsin ancak @ogulcaan unutulacak bir ürün satmıyor insan görünce ha ben buna yazmıştım der ve eski mesajlarına bakar. Yaptığınız tamamen suçluluk psikolojiyle kendinizi savunmaya başlamaktır hatanızı kabul edip k.bakmayın deseniz insanlık hali der geçerdik :spam:mad:fritzel :spam:sizde bir satıcı kaybetmiş oldunuz ;)
 
Ne suçu birader. fiyat sormak suçmu oldu.ayrıca 2 kez falan fiyat sormamışım.bak istersen ilan orda.içi boş saçma sapan konuşmayın.adama özelden fiyat sormuşum o söylemiş efendim dönmemişim.unutulcak gitar değilmiş yok enstrumana mal gözüyle bakıyormuşum falan hemen söyliyeyim o zaman orta sınıf 2. kalite bir gitar. sadece üzerindeki manyetikler için almayı düşündüm alsaydım onları alıp gitarı satışa çıkaracaktım.elimde güzel olduğunu düşündüğüm bir jazz gitar vardı ona takacaktım.neden saygım kalmamış insanlara anlamadım doğrusu hemen alıp almayacağımı söylemedim cevap vermedim diyemi.Düşünmeyelimmi. Bu alışverişlerin aynı günmü bitmesi gerekiyor.düşündüm kardeşim almayı vaz geçmemin nedeni arkadaşın mesaj atıp beni rahatsız etmesi yok cevap vermediniz yok şu bu diye.Adam alacağım gitardan irite etti beni.bilmeden konuya müdahil olup arkadaşını yalamaya kalkıyorsun KUSURA BAKMA FALAN Demem ben sana gerektiğinde 10 kere özür dilerim insandan ANCAK SAÇMA SAPAN dioloğada son veriyorum.
 
@RebelYell hocamın böyle yazdığına bakmayın, kendisine söz verdiğim tarihten 4-5 gün gecikmeme rağmen her aşamada bana yardımcı oldu. Normalde benim de adetim değil ama şu ara yeni ekiple olan çalışmalardı, derslerdi felan derken hep karambole denk geldi. Herneyse kendisi fazlasıyla güvenilir ve hoşgörülü bir insan. Dostluğun baki kalması dileği ile... :)
Güzel yorumun için teşekkür ederim :) Her zaman gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz @Oguz92 ile tekrar güle güle kullanman dileğiyle :)
 
@wolkN enteresan ve güzel bir alış veriş gerçekleştirdik. Sorunsuz ve hızlıca tamamlandı. Kısa sürede zaten sonuçları ikimiz de paylaşırız. Kendisine teşekkürler
 
@wolkN enteresan ve güzel bir alış veriş gerçekleştirdik. Sorunsuz ve hızlıca tamamlandı. Kısa sürede zaten sonuçları ikimiz de paylaşırız. Kendisine teşekkürler
Aynen Canhan abiye birde site huzurunda teşekkür edeyim kargo ücretinden aux kablosuna hiçbirini teklif etmeden karşıladı gönlü bol insan vesselam :) mutlaka alışveriş yapmanız gereken birisi :)
 
@Babbazulla kardeşimle Nova delay konusundaki anlaşmamızı sonuca erdiremedik maalesef...:(
Bana her konuda yardımcı oldu ve çok da makul bir rakam verdi.
Çok fazla ekipman değiştirdiğim ve bu yönümü (zaafımı) de bildiğim için kutu ve kozmetik konusuna takıldım.
Yanlış anlamalar ve zamanını aldığım için sevgili kardeşimden özür diliyorum.
Kendisiyle muhakkak bir alışveriş yapmak isterim.
Sevgiler. :)
 
Geri
Üst