Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Selamlar millet,
Bugün Yetgin'le bir alışverişim oldu, adamla yüzyüze de tanıştım kahvesini içtim, sağolsun pedalı denedik ve beni ağırladı. Yetgin'den ayrıldıktan sonra başka bir pedal alış verişi gerçekleştirdim. Aldığım 2. pedalla ilgili kafama takılan birkaç konu vardı Yetgin'in anlayabileceğini düşünerek aradım ve kendisinden fikir istedim, laf lafı açtı, whatsapp'tan aldığım pedalın fotolarını gönderdim. Sonrasında Yetgin aldığım pedalın sahte olduğunu anladı ve beni uyandırdı. Hemen geri giderek 500 TL'mi kurtarmamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum, umarım tekrar alış verişimiz olur. 1 gün içinde alış verişle dost kazandım.
Tekrar buradan da teşekkür ederim.
 
Selamlar millet,
Bugün Yetgin'le bir alışverişim oldu, adamla yüzyüze de tanıştım kahvesini içtim, sağolsun pedalı denedik ve beni ağırladı. Yetgin'den ayrıldıktan sonra başka bir pedal alış verişi gerçekleştirdim. Aldığım 2. pedalla ilgili kafama takılan birkaç konu vardı Yetgin'in anlayabileceğini düşünerek aradım ve kendisinden fikir istedim, laf lafı açtı, whatsapp'tan aldığım pedalın fotolarını gönderdim. Sonrasında Yetgin aldığım pedalın sahte olduğunu anladı ve beni uyandırdı. Hemen geri giderek 500 TL'mi kurtarmamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum, umarım tekrar alış verişimiz olur. 1 gün içinde alış verişle dost kazandım.
Tekrar buradan da teşekkür ederim.
Hocam hangi pedalmış o sahte ilanlara fotosunu koyarsan başka arkadaşlarında parasını kurtarmış olursun :)
 
Hocam hangi pedalmış o sahte ilanlara fotosunu koyarsan başka arkadaşlarında parasını kurtarmış olursun :)
RIOT'du dostum, satan arkadaşta bilmiyordu sahte olduğunu. Ben sahte olduğunu anlattım kendisine, link falan attım orijinaliyle farklarını gösterdim. Sağolsun benim paramı geri verdi, ilanı kapattı, pedalı kendinden önceki sahibine verip parasını kurtarmaya çalışacak.
 
Güncelleyelim
(2010'dan beri alışveriş yaptıklarımdan hatırlayabildiklerim.Hatırlayamadığım ve 2010 öncesindeki üyeliğimle alışveriş yaptıklarım kusura bakmasın)

1-) @mtash -----> Pedal alışverişi ------> Sorunsuz
2-) @Nova Custom Guitars (Luthier Fatih Yılmaz) ----> 2 adet WD harddsik -----> Sorunsuz
3-) @depositorr (Sinan) ----> Add+ Soul Drive,blues drive,tremolo,phaser&vibrato pedalları ----> Sorunsuz
4-) @cenkcakmakci (Cenk) -------> ernie ball askı,fender tweed kablo penalar ıvır zıvır -----> Sorunsuz
5-) @zencikapici (Berhan) -----> harddisk,presonus ses kartı------->Sorunsuz
6-) @ChordSolo (Cenk)---------> Fender Gigbag -------> Sorunsuz
7-) @tongouch (Selahattin) ---> Fender 1973 Vibro Champ amfi ---> Sorunsuz
8- @dumanistx (Veysel) ---> RP50 Processor ---> Sorunsuz
9-) @Cabwaystar (Birol) ----> Fender Meksika Standart Stratocaster ----> Sorunsuz
10-) @bensunaf (Nafi) ----> Seymour Duncan Hot Rails manyetik ---> Sorunsuz
11-) @hakimamca (Bülent) ----> Ernie Ball 2 takım tel ----> Sorunsuz
12-) @Spectre (Yusuf) ---> Ms Kompresör-sustainer pedalı + Ms adaptör ----> Sorunsuz
13-) @kaansanli (Kaan) ---> Ms Delay + Ms Scream pedalları ---> Sorunsuz
14-) @hipertansiyon (Özgür) ----> Seymour Duncan hot rails + cool rails + vintage rails manyetikler ----> Sorunsuz
15-) @suphiba (Suphi) ----> Line 6 Pod HD400 Processör ----> Sorunsuz
16-) @AykanKK (Aykan) ----> Crbaby 95q,Fender classic series 50's strat,planet waves ara kablolar vb..Sitede en fazla alım-satım yaptığım kişi ----> Sorunsuz
17-) @northerner (Hamza) ----> Joyo Tuner Pedalı ----> Sorunsuz
18- @Aslan Bey ----> Boss CH-1 pedalı ----> Sorunsuz
19-) @ozangenc (Kenan) ----> MS Dual Rectifier pedalı ----> Sorunsuz
20-) @incarnate (Çağlayan) ----> Fender Meksika Standart Stratocaster ----> Sorunsuz
21-) @TBaris ----> Boss DD3 + CH1 pedalları ----> Sorunsuz
22-) @Ergin U. (Ergin) ----> Xotic BB+ pedal ----> Sorunsuz
23-) @seulb (Uğur) ----> Joyo Tuner pedalı ----> Sorunsuz
24-) @KoNt87 (Sergen) ----> Ms Adaptör ve ara kablolar ----> Sorunsuz
25-) @ogulkoker (Oğul) ---> Fender Jam amfi ----> Sorunsuz
26-) @JazzRockBlues (Mustafa) ----> Cry Baby 95Q +Planet Waves Kablo+Jaklar+Stand+Askı+Adaptör----> Sorunsuz
27-) @wareyha (Vedat) ----> Fender logo decal,dimarzio ara kablo,rockboard pedalboard -----> Sorunsuz
28- @smackhood (Muhammed) ---> 1973 Fender Vibro Champ amfi ----> Sorunsuz
29-) @fender_usa (Köksal) ----> Fender Highwayone Stratocaster ----> Sorunsuz
30-) @ymym (Yiğit) ----> Roland Micro Cube amfi ----> Sorunsuz
31-) @BugraKezan (Buğra) ----> Add+ Phaser & Vibrato 2 pedalı ---> Sorunsuz
32-) @Aseilus (Asil) ----> Add+ Ratortion 3 v2. Pedalı ----> Sorunsuz
33-) @Telecast (Berhudan)---> 1978 stratı takaslamıştım + istanbul'daki birçok işimi de halletmiştir.---> Sorunsuz,10 numara adam
34-) @KrulH ----> Mxr Distortion pedalı ----> Sorunsuz
35-) @ilkinkazan (İlkin) -----> Amerika'dan martin dm akustik gitar getirdi sağolsun.Sitedeki mükemmel insanların başında gelir-----> Sorunsuz,10 numara adam
36- @Berkay Aşar (Berkay) -----> Sx Strat aldım------> Sorunsuz
37-) @gilgameshberk ------> Fender Frontman 10g amfi aldım -------> Sorunsuz
38 -) @maceraci01 (Vecihi) ------> Add+ Delay 2 pedal aldım -----> Sorunsuz
39-) @mazemaster (Gürkan) ---------> Ms Pozitron Crunch pedal aldım -----> Sorunsuz
40-) @nurialcho (Gökhan) -----> Tech21 double drive pedal aldım-------> Sorunsuz
41-) @ilhan80 (İlhan) -------> Add+ blues drive pedal aldım -------> Sorunsuz
42-) @Lityum (Aycan) ------> tel,tuner,pickgurad vb.göndermiştim ------> Sorunsuz
43-) @Odin78 -----> martin hardcase gönderdim-----> Sorunsuz
44-) @Zengin Muhendis (Alican) -----> ms booster pedalı,sx sap,migtymite manyetik -------> Sorunsuz
 
Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
bu başlık genelde hep daha üstlerde olurdu geçmiş aylarda ama bu sefer aramayı kullanmak durumunda kaldım, (ki kendi kendime gelin güvey olmuşum yine, konu başlığının bölümü aslında olması gereken yere taşınmış sadece, gayet mantıklı - kendi ayarımı kendime vereyim peşin peşin) ülke bu haldeyken maalesef çoğumuza ne müzik ne de ekipman muhabbeti pek tat vermiyor artık, insan bir yere kadar kaçıp izole edebiliyor kendini yaşananlardan..
Her nedense hiç bir spor müsabakası, açılış, goygoy vs sekteye uğramazken ne varsa öncelikle müziğin susmasını bekleyen, organizasyonları mahalle baskısıyla iptal eden güruhun, zaten kör topal giden bir oluşumu iyice baltaladığı rezil günlerdeyiz.. çoğu arkadaşımın konser ve programı iptal ediliyor, takip edebildiğim konserlerde de müzisyenler gerçekten keyifsiz, hani eğleniyor gibi bile yapamıyorlar, yılbaşı öncesi en hareketli ve en bereketli geçmesi gereken dönemde bedbaht bir durgunluk var, ama her nedense tüm cafeler ve avm'ler tıklım tıklım dolu..
Forum'da da incir çekirdeğini doldurmayacak mevzular yüzünden gereksiz bir ton gerilim oldu, takip etmekten keyif aldığım ve bilgisinden faydalandığım arkadaşlar artık ya paylaşım yapmıyorlar ya da forumdan gittiler, keşke olmasaydı, ne diyebilirim.. çok uzattım yeri de burası değil ama bu süre zarfında forumdaki çoğu arkadaşla tanışma fırsatı buldum ve edindiğim tecrübeleri paylaşmaya devam etmek istiyorum.. hayat ve müzik kör ve dahi topal olsa da devam ediyor sonuçta.. anca vakit bulabildim, neyse yazacaklarımı yazayım artık..
...
Geçenlerde @mecnac arkadaşımızla sorunsuz bir alışverişimiz oldu, kendisine XOTIC SH RC Booster sattım, sözünün eri, güvenilir bir arkadaş ve iyi bir müzisyen.. Umarım hayrını görür pedalın.
@keenblade arkadaşımıza AKG K712 pro sattım, sorunsuz hızlı bir alışveriş oldu, güveninden dolayı tekrar kendisine teşekkür ediyorum ve yine hayrını görmesini diliyorum..
@ArnoldLayne arkadaşımıza wiring kit ve pickguard temin ettim, almanca'nın azizliğine uğrasakta her ne kadar güzel, sorunsuz bir alışveriş oldu.. İyi niyetli, dürüst bir arkadaş, öneririm kendisi ile alışveriş yapacak insanlara, kendisine de güveninden dolayı teşekkür ederim..
@Bopcat arkadaşımızla hızlı sorunsuz bir alışverişimiz oldu, kendisine de güveninden dolayı tekrardan teşekkür ederim..
@ervin arkadaşımızla artık sürekli alışveriş yapıyoruz, sıfır sorun, hızlı ve güvenilir..
@Denoboi arkadaşımıza Walrus Phoenix Power Suplly sattım, sorunsuz bir alışveriş ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik, muhabbeti fazla koyulttuk ve kendisine sözüm olan extrayı vermeyi unuttum, ilk görüştüğümüzde söz veriyorum ayırdım..
Gün içerisinde @erdimeola arkadaşımız ile güzel bir alışverişimiz oldu, kendisini AxeFX sahibi yaparken, kendisinden Ibanez XPT ve Temple Audio Design pedalboard aldım.. Sorunsuz güzel bir alışveriş oldu, umarım hayrını ve ayırdığı bütçenin karşılığını görür..
Akşam vakti @forbidden_city arkadaşımıza fretwrap sattım, eksik olmasın zamanı bir şekilde uydurabildik, hızlı sorunsuz bir alışveriş gerçekleşti..
Arada unuttuğum bir arkadaş varsa affetsin, bugüne kadar alışveriş konularında forumdan kimseyle bir problem yaşamadım, çoğu arkadaşın tutumu yapıcı ve dürüst arkadaşlar, umarım bende kendilerinde aynı intibayı uyandırmışımdır..

Son olarak eklemek istediğim şey, ''karşılıklı anlayış'' ve ''mantık'' çerçevesinde ''tüm piyasa öldü'' rabarbasına inat bir şekilde isteyen istediği ürüne istediği fiyattan ulaşabiliyor arkadaşlar, yeter ki dünya ve ülke gerçeklerinden kopmayalım kafi..
Herkese iyi akşamlar, umarım karşılayacağımız yıl bir öncekinden daha huzurlu, daha çok üretken geçer herkese.. Gelecekse ilhamıyla gelsin..
(Umarım az çınlatırsınız kulağımı yine bu kadar uzun yazdım diye..)
Saygılar
 
Son düzenleme:
...
@keenblade arkadaşımıza AKG K712 pro sattım, sorunsuz hızlı bir alışveriş oldu, güveninden dolayı tekrar kendisine teşekkür ediyorum ve yine hayrını görmesini diliyorum...
@novadore arkadaşım, asıl ben teşekkür ederim. Paketleme çok özenli ve kargolama da olağanüstü hızlıydı. Ayrıca her aşamada son derece ilgili ve bilgilendirici davrandığınız için de teşekkürler. Bu arada "Akg K712 pro" harika bir stüdyo referans kulaklığı :)
 
Sevgili @gny ile bugün bir pedal alışverişimiz oldu, gayet hızlı bir şekilde problemsiz hallettik, alışveriş yapacak arkadaşlara şiddetle öneririm, pedalı güle güle kullanması dileğiyle..
 
Geri
Üst