Yngwie Malmsteen Nylon String Stratocaster

fender-yngwie-nylon-string-stratocaster1.jpg







Adından ve fotoğraftan anlaşılacağı gibi klasik gitar teli takılı. Bunu nasıl yapacağımızı birisine sordum eşik manyetiği kullanılıyor dedi ama ben göremedim nedense . Yada ingilizce seviyem yetmediği için anlayamadım. Telecaster'ım için böyle bir şey düşündüm eğer eşik manyetiği kullanılıyor ise ;
telesynth.jpg


Pickguard'a hafif bir aralık açıp oraya sistemi eklemek ve tel seviyesini alçaltmak.
Eğer ki pickguard altında titreşimi çeken bir şey var desem zaten teller klasik gitar için plastik titreşimi çekmez diye düşündüm konu hakkında tecrübeli arkadaşlarımızın yardımını bekliyorum :(n)
 
köprüdeki siyah saddle ların içinde piezzo pickup var ozaman, baika türlü imkanı yok. Naylon malzemem bobini yükleyemez- yani kısacası ses sinyali üretemez sadeve akustik olarak titreştirir :)
 
Pick-up, Malmsteen'in de videoda dedigi gibi koprude duruyor. Video ilerleyince yakin planda da gozukuyor.
Ama Malmsteen sahnede bu gitari degil Ovation gitar kullaniyor klasik gitar calacagi zaman. (En azindan son birkac seneye kadar oyleydi. Artik bunu kullaniyorsa bilemiyorum)
 
ilk izlediğimde azım açık hayretle içimden saydırıyordum :D :D manyetik köprünün dibinde duruyodu görmüştüm. Ya bu adam gibi tomarla paran olcak fendere yap dicen yapıcak ha :D
 
carvin ' de custom olarak yaptıranlar vardı.Yalnız her türlü kontrolu gitar üstüne koyunca gitar, uzay üssü gibi duruyor push pull sayarsak 8 tane knob fonksiyonu+pick up switch bir de kill switch ekle cern atom labı gibi olsun gitar.
 
Geri
Üst