Tolga Burkay

  • Konuyu açan tamerwink
  • Başlangıç tarihi
Tolga Burkay gibi bi albümüm olsun daha ne isterim ki. Ne güzel kendi tarzını koymuş, içi ne kadar rahattır kimbilir. Keşke daha fazla promosyon olsa. Her programımda Penceremde Deniz Vardı parçasını çalıyorum. Zevk alarak çaldığım parçalar arasında geliyo. içimden geldi paylaşmak istedim :)
Ellerine sağlık Tolga Burkay...
 
albüm harika olmuş ya , umarım fazla gölgede kalmaz yazık olmasın çok daha insana ulaşşın bu güzel müzikler. Tolga burkay ın sesi ve sözleri oldukça özgün çok saygı duyuyorum firması mmo de saglam umarım 1 klip daha çakerler abimize
 
Merhaba arkadaşlar,
Nihayet bu ay sonunda 2. klibi "Dön"e çekiyoruz. Umuyorum Şubat ayından itibaren "Dön"meye başlar. 8)

kabahat demiş ki:
1945'e bir klip rica etsek! :roll: hatta mümkünse üçleme'ye 15 dakikalık bir klip daha güzel olur :LOL:

kabahat, sen sık sık böyle dileklerde bulun uğurlu geliyor, çünkü harika bir gelişme oldu. Malum, 1945 Hiroşima'yı anlatan bir şarkı ve Ağustos 2005'te Japonya'da Hiroşima'ya atom bombasının atılışının 60. yılı etkinliklerinde bu şarkıyı söylemiştim. Yakın zamanda Tokyo Animasyon okulundan aldığım bir habere göre, sağolsunlar bu şarkı için bir animasyon klip hazırlayacaklarmış, teşekkür niteliğinde. Mayıs ayında hazır olacağını söylüyorlar. Belki biraz geç olacak ama son zamanlarda hiçbir haber beni bu kadar mutlu etmemişti. Duyması gereken bir grup insan sesimi duydu galiba, ne güzel.
 
off haberler mükemmel , bu albümün unutulmasına izin verilemez geldiği günden beri her gün radyo yayınında 1 parçasına yer vermeye çalışıyorum,samimi,namuslu bir yapım olduğuna inanınıyorum.
 
Yakın zamanda Tokyo Animasyon okulundan aldığım bir habere göre, sağolsunlar bu şarkı için bir animasyon klip hazırlayacaklarmış, teşekkür niteliğinde. Mayıs ayında hazır olacağını söylüyorlar. Belki biraz geç olacak ama son zamanlarda hiçbir haber beni bu kadar mutlu etmemişti. Duyması gereken bir grup insan sesimi duydu galiba, ne güzel.

Çok sevindim bu habere. Adamlara da helal olsun valla ;)
 
çok iyi albüm, çok iyi şarkıcı/yorumcu gibi laflar etmicem. müzik eleştirmeni değilim.

her şarkısını büyük zevkle defalarca sıkılmadan dinlediğiniz nadir albümler vardır. 340 m/sn benim için öyle.
her tarafından yaratacılık akan bir adam ve onun albümü. albümün ismi, klip, kartonet tasarımı, site tasarımı, şarkı sözlerine epigraflar, sözlerdeki muhteşemlik, vs.

albümü ilk dinlediğimde "hafifliğin ağırlığı" oldu beni saran ve sarsan. daha sonra diğerleri. üçleme zaten ayrı bir güzellik. penceremde deniz vardı ise her dinlediğimde ayrı tad veren ayrı bir şarkıymış gibi etkileyen bi şey. bunaldım, ilk başta melodik yapısı ile bana basit gelen bi şarkı olmuştu ama şu sıralar o sözlerindeki güzelliği ile dilimden düşmüyor.

sayfalarca yazarım buraya, albümle ilgili bana düşündürdükleriyle ilgili ama orda var işte kısacık, özet her şey iiçine almış bi albüm, dinlemek en güzeli.

şaşırıyorum, bunları ben yaşadım tolga burkay şarkı yapmış, çok garip.

ikinci klibin dön'e gelmesi de hoş.
 
Penceremde Deniz vardı isimli klip parçası ile çok büyük bir yankı yapamasada Tolga Burkay gerçektende sağlam bir saunda sahip güçlü bir ses olarak bir çok müzik adamı tarafından nitelendirildi.
 
merakla bekliyoruz albümünü sesin gerçekten süper daha iyi bi tanıtımın yapılsa türkiye de çok sağlam bir yerlere gelebilirsin başarılar dilerim sana
 
Albümü geç de olsa dinledim ve sadece şunu söyleyebilirim ki mükemmel! özellikle "ölüm sana bana" kafayı yiyene kadar dinlediğim bir şarkı.

Tolga abi, bir de şikayetim var seni ne zaman canlı canlı seyredeceğiz? hiç konser haberine rastlamıyorum :cry:
 
dün istanbul üniversitesinde avcılar kampüsündeki konserdeydim. önce direc-t ile coştuk. ardından tolga burkay çıktı süper bir canlı performanstı
:metalhead keşke daha uzun kalsaydı sahnede
 
Geri
Üst