50 First Dates(50 İlk Öpücük)

Ben bu başlığa yazdım diye bir yanılgı içindeyim ya da ikinci kez açıldı.. En çok ilgimi çeken şey hafızası 10 saniyede bir sıfırlanıp geri gelen adamdaki vakanın film için uydurulmuş bir rol değil gerçekten mevcut olduğuydu. Psikoloji hocam ile yaptığım bir tenefüs sohbetinde öğrenmiştim bunu; insanların hayatı yok yahu.. 10 saniyede bir kendini tanıştırıyorsun ve hiç bir şey yok.. Çok kötü..
 
Seyrederken keyif aldığım çok güzel bi film.
Hep öyle bir yerde yaşamak istemişimdir.
B00005JMWV.01.LZZZZZZZ.jpg
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
ben bu tarz romantik komedileri pek sevmem ama bu film cok iyiydi zaten poison ivy'den beri hastayım drew barrymore'a adam sandler'da yakısıklı falan diil ama bana cok cekici geliyo iyi bi ikili olmuslar bence filmin sonunda gözlerim dolmustu hem cok gülüp hem de cok duygulanmıstım bu filmde...
adamdakide ne asktı yahu öle bi hatunla evlenmek için manyak olmak gerek ne o öle her gün hafızası sıfırlanıyo :!: işte bu filmler bizi bu hale getirdi sonra normal hayatta da böle erkekler arıyoz bulamıyoz sonra yok depresyon yok ağlama nöbetleri :LOL: ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh....
 
evet haklısın phoebus sora niye birileri bizim aşkımız için mücadele etmiyo falan?? acayip güzel bir romantik komedi...bizim psklojimizi bozuyolar böyle filmler yaparak:p neyse bidaha sölüyorum mutlaka izleyin ..:))
 
Geri
Üst