Davul Ve Gitar Alacağım Önerileriniz?

benim düşüncem o fiyata hem yumuşayabilen hem "rock'abilen" literatüre yeni kelime :D bi epiphone öneririrm fiyat aralığıda senin istediğin gibi. ibanezde olabilir tabi her yöne gider ama ben sevmiyorum :)
 
asma-davul_75476.jpg


iyi davuldur. akarı yok kokarı yok..
 
ya bi konuşmuştukta büyüktün gibi hatırladım :D ukala konuşmaktansa abi demek daha doğru geldi :D
eheh eyvallah dostum. Adım da bu arada Erhan. İlk mesajdaki davul imajına ayar olarak harun dediğini varsaydım (çılgın davulcu harun :D ) ama 2. mesajdaki harun abiden kıllandım ne yalan söyleyeyim :p

konuya dönecek olursak cort mu epiphone mu dersek Epiphone derim..

davul tavsiyesini de bir davulcudan alman daha doğru gibi geldi.
 
teşekkürler.birde şunu soracağım ben 1 yıldır klasik çalıyorum elektroya yeni geçiş yapacağım bu yüzden Cort daha yakın geldi bana ne dersiniz?
 
cort sadece bir marka ve çok kallavi modelleri hariç genelde sevilmeyen bir markadır.. Pek tercih edilmez açıkcası. Eğer cort tarzı bir gitarlara bakıyorsan, ibanezin başlangıç modellerine bakmanı öneririm. biraz fazla para koy üzerine, şöyle floydrose lu bir gitar edin. almışken bir kere alıyoruz çünkü ekipmanları. ne kadar bütçen var dostum gitar için ?
 
yok bea direk davulcu harundan espri olarak adam king :) bırak cortu boşver .. coru kötülemiyorum yanlış anlama çok sağlam gitarları var x-th k6 ama sana gelmez.. fiyat ve sound olarak bence sen temiz güzel bi epiphone al miscikler gibi çal :)
 
Geri
Üst