Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Herkese selam bu başlık altında melatonin hakkında görüşlerinizi almak fikirlerimizi paylaşmak olumlu olumsuz seviyeli eleştirilerinizi öğrenmek ve sizlerle iletişim halinde olmak istiyoruz.
Gruba gelirsek bilmeyenler için.1999 yılı sonunda kuruldu.2004 martında demo çıktı.Hali hazırda kadromuz:
bas: Burak gitarlar: Onur ve Umut davul: Gökhan vokal : Can (wastelander:)
Sevgiler&saygılar
 
Selamlar Melatonin... Beğenerek izliyoruz. Birlikte verdiğimiz konser de çok eğlenceliydi. Sert riffleri sağlam melodilerle harmanlamaya devam edin. Görüşmek üzere...
 
BARFLY "rock on air" süper bi konserdi, tebrik ediyorum...

zaten severek dinliyoruz, ne kadar güzel şarkılar seçmişsiniz ve ben o şarkıları ne kadar özlemişim, tekrar bravo
 
melatonin için burada başlık açılması niye bu kadar uzun sürdü anlayamadım.piyasanın ağır toplarından melatonine başrılar diliyorum.yeni davulcunuz hayırlı olsun.ufuk'un ayrılışına üzülmekle beraber.repertvarınızdan blackened'ın eksik olmaması dileklerimle...
 
Ufuk arkadaşımız sağolsun bizi kırmadı ve hem Trash of Titans konserinde hem de son Barfly konserinde onca işinin gücünün arasında bizimle çaldı. Kendisiyle çalışmak bizim için büyük bi zevk olmuştur.Onun kadar disiplinli ve yaptığı işi ciddiye alan biri zor bulunur.Sağolsun varolsun.
Melatonin yoluna bundan sonra Gökhan'la devam edecek.Umarım Gökhan'la da iyi anlaşırız ve güzel şeyler yaparız.Biz bundan sonra sıkça konser vermek ve yeni davulcumuzla yeni bestelerimiz üzerinde çalışmak istiyoruz.Sağlam işler çıkarıp bunları herkesle paylaşmak en büyük dileğimizdir.
Bu başlık niye açılmadı dersek o hikaye beni aşar :) neyse artık açıldı.Artık Melatonin de interaktif bir gruptur :D Şaka bi yana geçmişe değil geleceğe bakalım.
 
Bu pazar Gölgedeyiz.
Kapı Açılışı Saat 14:00
Bitiş Saati Henüz Belli Değil
Gruplar ;
*Zihni Bulanık
*Karaleke
*Angarya
*The Diyv

Giriş Ücreti : 5 Ytl
Yarın görüşmeye bağlı olarak +1 bira ücretsiz olayını halletmeye çalışacağım.Konserimize Heavy Metal , Hard Rock ve yakın tarzları dinlemekten zevk duyan dostlarımızı bekliyoruz.
Ve bunun devamı en yakın zamanda tekrarlanacak.

Not:Grupların sıralışı birebir değildir...
 
sağolun arkadaşlar, o kadar adım geçmiş bari ben de bişeyler yazayım :)

melatonin elemanlarıyla gerçekten iyi anlaşıcaz gibi görünüyo, umarım beraber güzel besteler yaparız. ilgi gösteren herkese sağolun varolun diyorum :)

Gökhan (wormz,melatonin davul)
 
gökhan kesinlikle iyi bir seçim.kendisine her konuda kefilim.ben de kendisiyle çalma şerefine erdim ve kaliteli bir davulcu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.konserlerde görüşmek üzere.
 
di_giorgio demiş ki:
gökhan kesinlikle iyi bir seçim.kendisine her konuda kefilim.ben de kendisiyle çalma şerefine erdim ve kaliteli bir davulcu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.konserlerde görüşmek üzere.
teşekkürler serkan'cım... :p :LOL: :LOL: :LOL:

melatonin'e yeni davulcusuyla birlikte başarılar.... ;)
 
İlk defa RSF 7'de izlemiş, hasta olmuş, bis için bağırmış ve konser sonrasında da demoyu imzalatmıştım. Gerçekten çok beğendiğim bir grup. Yeni çalışmalarınızı bekliyoruz. ;)
 
Şimdi konser afişini yayınlıyorum. Ankara'nın büyük grubu Melatonin 10 Nisan'da Yolcu Rock Bar'da.
konser afişini yayınlıyorum.
afismelato.jpg
 
Ankara'nın büyük grubu Melatonin :mrgreen: ilk defa duyduğum bir hitap şekli :D Can, alışkın değiliz biz böyle büyük laflara ;) yine de sağol. Afiş gerçekten çok şık ve kışkırtıcı olmuş. Artık kim hazırladıysa ellerine sağlık :taptim Eh artık bize de Angarya ile birlikte 10 Nisan akşamı Yolcu'yu SALLAMAK kaldı. :metal :metalhead :metal Gelenler pişman olmayacak bence!!!
 
Konserinize Çok Sevindim.8 Nisan'dan Sonra Ufak Bi Tatil Projem Vardı Gitmezsem KESİN ORADAYIM

Çok Sıkı Gruptur Melatonin , Şahsen Tanıdım , Şahit Oldum Yaşadım ;)

:metalhead
 
Geri
Üst