Closer

Başrollerini Jude Law%Natalie Portman'ın paylaştığı romantik-dram kıvamında şeker bir film.Who's afraid of virginia wolf'un yönetmeni Mike Nichols'tan..Önyargılı davranıp burun kıvırdığım bu filmi izlediğimde,Jude law'bir kez daha hayran kaldım.Cold mountain,Road the perdition,Enemy at the gates deki performansı izlenmeye deger.Tavsiye edilir..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Ben öyle düşünmüyorum,film boyunca hiç de sıkılmadım.Tavsiye ederim.Kötü bir film beklerken,aksiyle karsılaştım.
 
Valla ben de çok sıkıldım.Fragmanı çok etkilemişti beni de değişik bir film gibi gelmişti ama beğenmedim.Bence gidilesi bir film değil.
 
orta kara bir film oyunculuklarda keza öyle tek artısı kelime hazineme kazandırdığı (chat esnasındaki) yeni kelimelerdi.
 
Natalie Portman'ın kalça bölgesinde kamp kurasım geldi filmi izledikten sonra. İzlerken de etmediğim küfür kalmadı. Jude Law'ı sallayın da BMW filmlerinden bildiğim Clive Owen tam bir hanzo şekli çiziyor ancak psikolojik saldırılarda çok başarılı olmuş bu filmde elinden öpesim gelmedi değil. Julia Roberts zaten dudakları ve ara sıra kızarmış gözleri ile tanıdık hali ile gözler önündeydi; Natalie'nin yanında sönük kaldı.

Diyeceğim şudur ki film esnasında güzel küfrettim ve hormonal dengem bir güzel dalgalandı Natalie yüzünden. 21 Gram'la özdeşleştirilebilecek yönleri var ama kesinlikle vasat üzerine çıkamıyor bence, izlenmesi de gerekli olabilir.
 
izlemek istiyorum ama natalie yi sevmiyorum pek ya star wars taki gibi cool takılsın soylu olsun o öyle fragman da bile yapay gözüktü bana yani jude için gidicem çok seviyorum o elemanı kapıdaki düşman ve yapay zeka da hastası olmuştum
 
bugün gittim daha..konu derin değildi aynı şeyler üzerinde dönüyo evet ama eğlenceliydi.. hele o jude law yok mu yaa karnıma ağrılar girdi filmde:p
 
Çok sıkıcı günümüz ilişkilerine gönderme yapan bir film ama sanırım biraz abartı olmuş...
Sadece oyunculara kanıp izleme olasılığıi yüksek, "bu ne şimdi ya" deme ihtimali ise daha yüksek kanımca. Aman uzak durun.
 
Natalie Portman ne guzel bi kadin yaa. ben asik oldum resmen:)
ilginc bi film olmus. carpik iliskiler..
ama maalesef film son 8 dakika bozuldu, o son 8 dakikayi hala izleyemedim:(
 
İzlenicek o kadar film arasından bunu seçmiş olmak pişman olmama neden oldu.. Benim açımdan gerçekten zaman kaybıydı.. Konu çok daha güzel işlenebilinirdi bence.. Biraz daha psikolojik açıdan yaklaşsalardı. Bilmiyorum.
 
Ben de hayal kırıklığı, sıkıntı ve uf-puff üçgeninde filmden çıkanlardan biriyim. Aslında gideli baya bir oldu, geldiği cuma günü gitmiştim ben. Jude Law sayesinde neredeyse forumda ki tüm kız arkadaşlarımızın da bu başlığa tıklamış olmaları ne hoş :)

Sıktı beni yahu, bu filmi tek kelime ile tanımla deseler sanırım kullanacağım kelimeyi seçmekte bazı zorluklar yaşayabilirim; nitekim güzel Türkçemiz içerisinde ki dingin, monoton, durağan ve benzeri bilumum çeşit kelime bu filmi tanımlarken kullanabileceğim bir şekilde diziliyorlar ard arda.

Beğenenlerin yerinde olmak isterdim...
 
Geri
Üst