Zirzop

ZirZop KOÜ Cover yarışmasında ilk 10'da

ZirZop Kocaeli Üniversitesi Müzik Kulübünün'nün Türkiye genelinde yaptığı cover yarışmasında 98 grup içinden ilk 10'a girerek finale kaldı.26 Aralık Salı günü İzmit(Kocaeli)'te yapılacak final gecesinde Canlı Performansı ve Arkadaşım Eşek coverıyla ile Nejat Yavaşoğulları,Güven Erkin Erkal,Vecdi Yücalan,Barış Yılmaz Aygün ve Ertuğrul Akalından oluşan jürinin önünde performansını sergileyecek.Zirzop, finale kalan diğer gruplara başarılar diler...

tüm izmitli arkadaşları bekleriz :)
 
ewet bizim elemanlar soundcheck'te farketmişler heyecanını ...

:)

bu arada aklıma geldi demo CD veriyormuşsunuz o an yorgunluktan yerimden kalkıp yanınıza gelemedim... şu demo cd'nizi kargo ile bana iletme gibi bi şansınız olur mu ki?
 
soundcheckteki heyecan diil doğuştan gelen bi yetenek :) ,konserdeki heyecan ama sonuç olarak ikiside aynı şey adam her daim titrio ki ayaklı vibratör misali değişen bişe yok :) :p
 
KURT D. COBAIN DOÐUMGÜNÜ ANMA KONSERİ

“….a tribute to dead idol….”


Bad Trip, ZirZop ve Deli Gömleği 20 Şubat Gecesi Studio LIVE’da Kurt Cobain’in 40. doğum günü anısına Kurt Cobain için çalacak. X Neslinin “gönülsüz mesihi” bu gecede Türkiye’nin önde gelen grunge grupları ve sevenleri tarafından anılacak.
O’nu sevenler 20 Şubat Salı akşamı, StudioLIVE’da buluşacak… Sizi de bekliyor olacağız.

Mekan: Studio LIVE
Tarih: 20 Şubat 2007
Kapı Açılışı: 19.30
Giriş: 7 ytl

http://www.studio-live.org/hakkimizda/index2.html[/url]
 
KONSER

6 Mayıs Pazar Bursa Stuff Music & Performance Hall 16:00 18 yaş sınırı yoktur.Giriş+içki 10 YTL gruplar:Zirzop(Esk)-Aksi(Bursa)-Badtrip(İstanbul)
 
ZirZop UniStar Bölge finallerinde

22 mayıs salı günü osmangazi üniversitesinde düzenlenecek bölge finalinde performans sergileyeceğiz.tüm dostları desteklemeye bekliyoruz.
 
selam arkadaşlar sizinle tanışmak güzeldi forzaaa zirzop

cihan bende isterim fotoları yolla bakayım bizim forumada zaten 90 ın 45 iyle tanışabildik...
 
Geri
Üst