MehmetŞenolŞişli (MÞÞ)

sua.jpg
 
Dava sonucu ne oldu?Hani MŞŞ Kargo'yu dava etti ya.Kişisel sitesinde bir açıklama yazmıyor.Belki içinizden biri bilir :) .Dava sonucu ne oldu?
 
Mehmet şenol şişli türk rockını kapılarını açan isimdir
alternatif rock varsa bu kargo ve mehmetin sayesindedir.
 
MŞŞ acayip bi adam. Çok beğeniyorum tarsını. Kargodan ayrıldıysa vardır bi bildiği. Kargoya nasıl can verdiği belli oluyodu. Kargo'nun yeri ayrı tabi ama MŞŞ olmayınca değişti baya kargo.
MŞŞ gayet iyi bi şekilde yoluna devam ediyo zaten.
 
şua çıktı ve sanki bir sessizlik hakim oldu sanılası ama onun albüm çalışmalarının neredeyse bittiği[belkide bitmiştir] hatta duyumlara göre klip bile çekmişler kendileri.
albümünden ''bir'' adlı şarkısını merakla beklediğim.
sözlerinin ağırlığını mı öne çıkaracağı yoksa gerçekten müzik için bir çalışmamı yapacağı merakla beklenen ''sis altında'' adı ile çıkacağı tahmin edilen çalışma sahibi.
 
Merhaba.

Yıllardır heyecanla beklediğimiz ŞUA'nın tanıtımı, okurların ve Mehmet Şenol Şişli takipçilerinin ŞUA için fikir alışverişi yapabilmesi ve belki de ŞUA'nın daha iyi kavranması için www.SUA.gen.tr yi açtık.

Umarız bu web sitesi ŞUA'ya ve Şair'e faydalı olur ve okurları ve takipçileri için de iyi bir adımdır.

Katkıda bulunan herkese ve Mehmet Şenol Şişli'ye gönülden teşekkürler...
 
ŞUA'da Sayıklayanlar'ın 16. bölümü için bir video klip çekildi. Klibin montajı şu sıralar bitti. Klip ilk olarak Yuxexes'de yayınlanacak ve ardından Kitabın web sitesi www.SUA.gen.tr'den de izlenebilecek... Daha fazla ayrıntı ve diğer gelişmeler ŞUA web sitesinde mevcut..
 
mşş, anıl çifter, timur kurşunoğlu ve burhan kulle ekibi tarafından yapılan mşş'nin ilk albümü "Sayıklayanlar" tamamlandı... Hatırlatalım Sayıklayanlar Şua'nın ilk bölümüdür.

albümden klibi de şu sıralar tamamlanmakta olan parça "bölüm 16" (uykuyu beklerken) bu cumartesi radyo d - maximum rock'ta yayınlanacak

maximum rock: her cumartesi saat 23.00 - 01.00 arası, 104.0 fm radyo d'de
 
Laf bitti koskoca denizde. Laf bitti...
Nolucak şimdi dedim... Hiç dedi; yüzeceğiz.
Herkes daha mutlu. Ben, şaşkın ve düşünceli...
Neden şaşkın ve düşünceli diyemedim...
Unutma, ben aşığım dedi, şimdiyse şaşkın.

Sen de şaşkındın.
Çünkü; Laf bitti koskoca denizde. Laf bitti...
 
MŞŞ takipçilerinin ortak kaderi O'ndan bu denli etkilenmelerdiir. İşte bu yüzden MŞŞ ve eserleri bu denli ölümsüzdür. Herkesin içinde bir MŞŞ vardır, O'na gönülden bağlı olan herkes sürekli kendini yeniler, sürekli kendini ve O'nu ileri taşır, Şair saklıdır ruhumuzun bir yerlerinde ve uykuda sayıklarız tıpkı O'nun dediği gibi her an'ı, biz O'nu ileri taşırız O ise bizi yeniler günbe gün... İşte böyledir bu kendiliğinden gönül alışverişi... Bu kendiliğindencilik kimisine pek yabancı gelir kimisi ise zaten içindedir onun...

1ss.jpg
 
Geri
Üst