Felis

Selamlar... Aslında bugün Sınıf 64 ve Melatonin için gelmiştim Gazi'ye ama erken gelince diğer grupları da izledim, bunlar arasında da en çok dikkatimi çeken Night Shot idi.

Sahne alınınca ilk dikkatimi çeken vokalistin sesi oldu. Gerçekten çok güzel. Bunun eğitimini aldığını düşündüm. Evanscence parçasını o kadar iyi yorumladı ki Amy Lee bile sahnede bu kadar iyi bir performans sergileyemiyor. Grup sahnede çok hareketli değil ama yine de elemanların çalarken kesinlikle haz duydukları yüzlerinden okunuyordu. Bu her grupta görebildiğimiz bir şey değil.

Genel anlamda grubun tarzı çok ilgi alanıma girmiyor ama benim için ayrı bir yeri olan Queen'den Another One Bites The Dust beni de müziğe eşlik ettirdi. :LOL: Tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.
 
Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar...

Deepdreamer teşekkürler. 8)

Forever Metal Kardeşim :metalhead ,teşekkürler...
Evet,her Cuma 00:00'da Biziz'deyiz, bekleriz yolun düşerse...

Özlemcim, çok memnun ayrıldık, sahne ve ekibi çok profesyoneldi, yarın size de çoooooooook başarılar...Yıkın oraları :zipla
 
bu güzel görüşler için çok teşekkürler, bu arada
deerrudolf "Bunun eğitimini aldığını düşündüm." demiş. Herhangi bir ses eğitimi almadım ama almayı düşünüyorum, araştırmaya da başladım.
her cuma olduğu gibi bu cuma da tunalı-biziz deyiz saat 00:30 da herkesi beklioruzzzzzzz :mrgreen:
 
Bu cuma Vokalistimizin sakatlanmasına sebebiyet verdiniz :twisted: !!! :) yine şımarttınız bizimkileri 8) :) yine çok eğlendik ellerinize sağlık.... nightshot&sürgün kardeşliği artık daha da sağlam :roll: ;) ..... CUMA akşamı buluşmak üzere...
 
junkcan&deerrudolf, tesekkürler :D Cuma günü de bekleriz :arrow: Biziz'e.
Şenlikler cabuk gecti bu sene, pek gezemedik :bilmem Giray'ı bilmiyorum tabi :beer :LOL:
Ama Gazi'deki konserden oldukça keyif aldık. Öğrencilerime de teşekkür ediyorum, malum, dönem sonundaki hallerine alışık olduğum uykulu arkadaşlarımdan farklı kişiler olarak gördüm sizi :zipla Çok sevindim, ama ayrılığın hüznü başka tabi.. Bölümlerinize gelip konser veririz artık ;)
 
slm millet hakikaten gazide süperdiniz ve tabi seyirciler de muhteşemdi haklarını yememek lazım ii coşturdunuz bence tunalı haricinde başka bi yerlerdede çıkmalısınız ki sizi daha fazla görüp dinleyebilelim başak bu arada sesin gerçekten harika ve hakan bencede yazıldığı gibi sahnede çok sempatiktin :oops:
 
arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler, konserde bizde gerçekten çok eğlendik, gelenlere, dinleyenlere ve dansedenlere tekrar teşekkür ediyoruz, Biziz'e de bekleriz hepinizi... ;)

Beko bizizdeyiz olm hemen nasıl da unuttun arla arlaa, hı hı


şakşuka anlatılmaz yaşanır diyoruz gelen herkese ;)



ps: bu arada ilk mesajının bize olması çok sevindirici :oops: , saol!!


cuma diyoruz 8O biziz diyoruz 8O nightshot diyoruz :metalhead
 
8)
Kocaman 4 oktavlık bir sürprizle karşınızdayız bu gece 00:00'da, evet artık bizim de bir klavyemiz var :metal (ne alaka,manowar falan yok ki hani playlistte)
Herkesi bekliyoruz bu akşam...kaç saat kaldı Beko"cum"...? :LOL:
 
Hemen cevap vereyim hakancım,su andan itibaren tam olarak
9 SAAT 6 DAKİKA 32 SN sonra bizideyiz :D :D :D Kimse panik yapmasın, ben yarım saatte bir buraya canlı baglanıp cıkıcağımız saati yeniden söliycem :D Görüsmek üzere :elsalla :elsalla :elsalla
 
8)
Caner be, adamı hüzünlendirme, hem NightShot, hem Sürgün dimdik AYAKTA, çelme takmaya kalkanın ayağa havada kalır!
Yapılan yerde değil, alınan keyiftir müziğin tadı...
Üzme bizi, sizin foruma da yazdığım gibi, beraber çalmak tekrar nasip olur inşallah,çok isterim 8)
 
Selam Arkadaşlar!
Bu Cuma (ayın 27.si) NightShot çok büyük bir ihtimalle son ve EN GAZ :metalhead :zipla :metal :dans :deli Biziz programına çıkacaktır...
Bundan böyle NightShot -müzikal anlamda- hiç hızını kesmeden, sağlam adımlarla müzik hayatına devam edecektir...
Seven,destekleyen herkesi Cuma gecesi Biziz'e bekliyoruz...23:00'da sahnede olacağız ve gerisi Allah kerim :D
Kalın sağlıcakla :!:
 
Yapılan yerde değil cidden.. Evde kuracağımız mini-studio'muzda da keyifli olacak sizinle birlikte olmak, kendi müziğimizin ruhunu yakalamak :D
Arkadaslar, Nightshot'ın Biziz'deki son haftası olabilir bu. Ama henüz tam kesinleşen birşey olmadığını da belirtmek isterim. Tesekkür ederiz, birlikte eğlendik ne de olsa :metal :) Cuma günü Biziz'deyiz ;)
 
Geri
Üst