Yalınayak

Arkadaşlar bir yolunu bulup demo çalışmalarına başlayın. Ayrıca Konser bekliyyoruz ona göre... sitede yaparsanız tam olur ;)
 
:)

LiVinG_DeaD demiş ki:
Yalınayak'a güvenim tam. ileride onları çok iyi bir yerde görmek istiyorum. (Gizli Hayran) :D

sağol uur zaten amacımıza uluşmaya çalışırken sizinde destekelriniz çok önemli.ayrıca şu nu bildireyim konserler için uğraşmıyoruz(en azından belli bişey yok) ama önümüzde olabilir şu an ki uğraşımız demo üzerine..
saygılar...

Not:Müziği kız tavlama yada farklı amaçları için kullannanlardan uzak durun! :evil: İlgilinize...
herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederiz..

AYRICA :!:

Artık yalınayak eski yalınayak deil.Besteleri daha iyi bi şekilde sergilemek için elimizden geleni yapıuouz.Şunuda unutmayalım yalınayak bi bütündür bölemye çalışanlar boşa uğraşıyo...
not2:eğer birisiyle arkadaşlığınız varsa yad aabi kardeşlik gibi bi bağ,ileride düşman olmamak için saygıyı her zaman ön planda tutun ki aranıza kara kediler girerse en azından saygınız olsun... :!: :!: :!:

:idea:
 
Eyvallah yigit (hanzo) sağolun bu arada geçen ki olay çok komediydi 91'li olayı :) nese bende size başarılar diliyorum...umarım bi gün aynı sahnede yer alırız...
 
vay be babamların 1972 yılında ankarada kuruduğu bi müzik topluluğunun adıymış yalınayaklar orkestrası. şimdi bu isim yeni nesil tarafından kullanılıyor ha bi acayip oldum.... :) önünüz açık olsun arkadaşlar. dinlemek isterdim.
 
oo hadiya...cidden ilk defa duydum ve çok sevindim.sağolasın elimizden geleni yapicaz..
ayrıca önümüzde haftalarda konser planı var geçici bi bassist ile..
 
Kardeşlerim geldim , geri döndüm = ) Artık müziğe 4 elle sarılabilir , size de istediğiniz yardımı yapabilirim. Öpüyorum kolay gelsin ;)
 
arkadaşlar yalınayakla iyi kötü 1 senem geçti.cidden zor günler geçirdik.gün geldi yağmur altında sırılsıklam afiş astık bizi dostlarımızda yanlız bırakmadı sağolsunlar.yeri geldi studyoya paramız yetmedi dostlarımız...ama her zaman grubumuz için müzik için çabaladık.her türlü fedakarlığı yaptık sabahlara kadar çalıştık ve sanırım yolun sonu göründü GİTAR-VOKAL yapan elemanımız YALINAYAK'larına asker postalı giyecek...vatani göreve gidecek ve bizim içinde yolun sonu yaklaşmış olacak...grubumuzun kurucularındandır kendisi.herneyse şimdiye kadar grubumuza katkıda bulunan herkese teşşekür ediyorum isim vermeyeyim çok daha uzun olur bu yüzden kısa keseyim.YALINAYAK SON KONSERİ CTESİ ANDAC KAFE'DE. HERKESİ BEKLİYORUZ bu özel günümüzde...Tekrar sağolun...

Saygılar..
 
Bronx demiş ki:
O kadar çaba boşa gitmeyecektir , öyle umuyorum ?? :!: Neyse konuşuruz Onursal...
bende öyle umuyordum ama vatani görev şart...

Bu arada ctesi andacta çıkacak geup elemanlarımız;

Davul:Onursal
Gitar-Vokal: Yiğit
Solo-Gitar: Onur
Bass: Devrim

son konsere herkes davetlidir...
 
Konser...Konser...Konser...

yln5zd.jpg



Herkesi bekliyoruz.Yalınayak’ın bu son konserinde yalnız bırakmayalım...
 
Cumartesi günü bizimde konserimiz var.. ama grup olarak gelmeye calısıcaz.. Cok iyi bir konser olacagından eminim.. Biraz gec cıkarsanız süper olur :)
Başarılar
Saygılar
 
Geri
Üst