The Aluminium Company (Rock) - Ankara

Dün, ilk konserimiz gerçekleşti. Başarılı mıydı, ona daha karar veremedik, ama en azından kimse bize daha suikast düzenlemedi. ;)
Konsere gitmeyenler müziğimizi web sayfamızda dinleyebilir. (Maalesef, web sayfamız şimdilik sadece İngilizce, hepimiz yabancı olduğumuz için, ama umarız yakında Türkçesi de olacak.)

http://www.geocities.com/thealuminiumcompany

Herkesin yorumlarını bekliyoruz, teşekkürler.
 
Konser çok eylenceliydi, gerçekten çok hoş bir tarzınız var. Besteler hem güzel hemde zevkli, dead leaves çok hoşuma gitti.. Umarım birdaha aynı organizasyonda yer alma fırsatı buluruz! Görüşmek üzere!
 
İt's been a great day!!
We had a lot of fun while you were playing, thank you all!!!

İlk konseriniz olmasına rağmen gayet başarılıydınız..tebrikler...

sevgiler...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Olumlu yorumlar için, herkese teşekkür ediyoruz. Ama isterseniz, olumsuz şeyleri de söyleyebilirsiniz. Merak etmeyin, üzülmeyeceğiz. ;) Bu arada, internet sayfamızı güncelleştirdik, konserden fotoğraflar var ve yeni bir besteyi yükledik ("Cop Shop", konserde ilk çaldığımız parça.)
 
Grup cidden çok başarılı.. tarzınızla Tunalı'da bir ilksiniz diyebiliriz. oradada konuşmuştuk sanırım?? hafif sahne şovu gibi şeyler ekler daha hareketli çalarsanız eminim çok daha güzel olucak. konserlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz...
 
Teşekkürler, HangNaiL. Daha hareketli çalmak konusunda kesinlikle haklısınız. Mesela, ben dinleyicilere bir kere bile bakamadım, sadece aynı yerde durdum ve bass gitarıma baktım. Kendilerimize daha çok güvendiğimizde, umarım bu sorun çözülür.
 
slm,
nasılsın gary??
salı günü akşam saat 7.45te söylediğiniz yerde olacağız...
umarım siz de geliyorsunuzdur...
yine telefonla haberleşiriz...
görüşmek üzere...
 
Teşekkürler, Hakan. Kayıtı evimdeki bilgisayarda yaptık (davul hariç, tabii), CakeWalk programı kullandık. Davulcumuzun işi biraz daha karışıktı, onu prova stüdyosunda bir MP3 çalara :LOL: kaydettik, sonra bilgisayara aktardık. Bu müzik işi kolay mu olur? ;)
 
Dear Aluminium Company members
I'm drummer of Endorphine
I wasn't able to come to meet you becouse of my numerical methods exam
I hope to meet soon (maybe in a fest:)
(sorry to my English:)
 
Merak etmeyin, Furkan, başka bir günde mutlaka görüşürüz - mesela sonraki konserinize ben kesin geliyorum, yeni klavyeli Endorphine'in sesini çok merak ediyorum. Umarım ki sınav iyi geçti.
 
AluminiumBass demiş ki:
Merak etmeyin, Furkan, başka bir günde mutlaka görüşürüz - mesela sonraki konserinize ben kesin geliyorum, yeni klavyeli Endorphine'in sesini çok merak ediyorum. Umarım ki sınav iyi geçti.
...so when are the good people of Ankara going to get to see that shiney wig of yours, Mr. Gary?...
 
:LOL: I don't think the Ankara rock scene is ready for such a bold fashion statement yet. Besides, bald is beautiful, so they say. And my head is quite shiny enough, thank you. ;)
 
Geri
Üst