Unlucky Mr. Lucky (Punk/Glam/Hard Rock) - İstanbul

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
ewt aynen öyle, asphalt ballet parçası ve o parçayı da çalıyoruz, aslında Unlucky Mr. Lucky ismi grup üyelerinin başına gelen olaylardan sonra cuk diye oturdu da diyebiliriz:)) yani çok benimsedik bu ismi, bu arada mr. big çalıcaz, ama şu anki hedeflediğimiz playlistte ne yazık ki yok, 30. şarkıdan sonra koyucaz ama..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
19 nisan salı günü saat 21:30 da Koç Üniversitesi'nde, 22 nisan cuma günü saat 12-14 arası 7. İstanbul Rock Festivali'ndeyiz..(İTÜ-Maslak), tüm hair metal ve hard rock sevenleri bekliyoruz..
 
itü konserinizin afişi buyrun :)
afis2005-siyah.gif
 
Koç Üniversitesi' ndeki konserimizin tarihi değişti, çarşamba günü(20 nisan) saat 20:00 de olacak, tüm hairmetal/hardrock sevenleri bekliyoruz...
 
Koç'a gelemedim ama İtü'de izledim, muhteşemdiniz(özellikle gitarlar tam seksenler), bu devirde bu parçaları çalan gruba rastlamak süper bişi, başka organizasyonlarınızdan önce özelden haber verirseniz sevinirim...
 
itü'de izledim sizi.enstrumanlar gayet sağlam çalıyorlar hiçbir kusur göremedim.vokalinizin sesi de sebastian bach'I andırıyor ancak ingilizce telaffuzunu düzetlmesi lazım bence.ama gayet başarılı olduğunuzu düşünüyorum.umarım les paul studio'dan stanadard'a terfi edebilir gitarist arkadaşımız:)(ilker galiba adın?)
 
slm norton, gelip bizi izlemen ve başarılı bulman beni çok memnun etti, eywallah, yalnız şu telaffuz olayında bir yanlış anlaşılma var, vokalistimiz 2 sene amerikada yaşamış birisi, ve şu an uluslararası bir şirkette training manager(yani eğitmen diyelim, iletişimde olduğu insanlarla sürekli yüzyüze ingilizce konuşuyor.) herhalde dili sürçtü veya heyecanlandı ama ingilizceye çok dikkat edioruz, bunu bilmenizi istedim, bu arada ben konserde sağdaki gitarist(kısa saçlı) Arıkan, ilker'e Gibson'u solicem :LOL: , kendine ii bak...
 
peki teşekkür ederim:) umarım konserde de dediğiniz gibi beste çalışmalarına başlarsınız.ben birşeyler bekliyorum sizden.bu arada saçma bir soru olacka da göremedim konserde senin gitarın ne marka?:)modifiye edilmiş bir sx gibi geldi bana.
 
gitarım eski ibanezlerden(90 YAPIMI KORE), ama neck seymour duncan vintage, middle di marzio hs-2, bridge di marzio evolution, bi de mute switch taktırdım, sapı oval aynı strat gibi o yüzden çok rahat ediorum çalarken..

bu arada 29 nisan cuma günü saat 21:00 de Nişantaşı MEKAN BAR' dayız, tüm tarz severleri bekliyoruz...
 
sıradaki konserimiz 6 Mayıs Cuma günü saat 21:30'da Kadıköy Rollinn'de...
tarzımızı bilmeyenler için kısaca çaldığımız gruplar Bon Jovi, Poison, Guns N' Fuckin' :) Roses, The Cult, Alice Cooper, Aerosmith vs.. diye uzamakta.. Tüm tarz severleri bekliyoruz..
 
Geri
Üst