Unlucky Mr. Lucky (Punk/Glam/Hard Rock) - İstanbul

Ayrıca L.A. Guns, Skid Row ve Kiss'ten de parçalar da var repertuarda. Müthiş bir sahne şovu:), ışık ve havai fişek gösterisi :) ve Poor Boy Arıkan'ın Celtic forması da var :)

Bir de İlker arka cebinden Sunset Bulvarı tarzı glamci mendili sallandıracak...
 
Rollinn konserimiz mükemmeldi, özellikle son iki şarkıda (Paradise City ve Monkey Business) kendinden geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. :D Grubu daha önce dinlememiş arkadaşlar için konserlerden çekilmiş görüntülerden oluşan amatör bir kesit sunuyorum.

afis.JPG
 
27 Mayıs 2005 Cuma günü saat 23:30 da Kadıköy Rollinn'deyiz. Guns N' Roses, Bon Jovi, Poison, The Cult, Alice Cooper tarzı grupların coverlarını dinlemek isteyen herkesi bekliyoruz.

Sahnede: Unlucky Mr. Lucky
Zaman: 27 Mayıs 2005 Cuma - 23:30
Mekan: Roll Inn - Kadıköy - İstanbul
 
1 Haziran 2005 Çarşamba 22:30 'da Taksim DoRock'tayız.

Hard Rock, Glam vs. tarzı parçaları canlı dinlemek isteyen herkesi bekliyoruz. Artık bu tarzın izleyicisi ile buluşmak istiyoruz. DoRock'ın doğru adres olduğunu düşünüyoruz!

Playlist'te Guns N'Roses, Poison, Velvet Revolver, Skid Row, Aerosmith, L.A. Guns, The Cult, Gary Moore, Alice Cooper, Bon Jovi ve Kiss var.

Budur son durum.
 
slm layne,
konserlere gruptaki eleman değişiklikleri yüzünden(bas+davul) ara verdik, şu an yeni bir playlist hazırlıyoruz, eylülden itibaren daha profesyonel bir kadro ve gaz şarkılarla beraber olucaz(+beste), rock 'n' roll forever!!!
 
seksenler hair/sleaze metal ve hard rock yapan grubumuza 20-25 yaşlarında ekipman sorunu olmayan, iyi bir müzikal geçmişe sahip, şarkıların hakkını vererek çalacak bas gitarist aranıyor..basçı bulunduktan sonra çeşitli konser aktivitelerine katılacağız..

grubumuzun sitesi: http://unluckymrlucky.garaj.org -2 tane referans mp3 mevcut-

iletişim: [email protected] / 0533 260 15 16 Arıkan
 
arkadaslar bir zamanalr benimde glam grubum vardı ama İzmir'de hiçbiryerde iş yapamadık ve hiçbir zaman da sağlam bir vokalimiz olmadı..Bilmiyorum bilir misiniz İzmir'de müzik dediğin zaman insaların aklına piyasa gelir,kalitedir tarzdır umurlarında değildir insanların,umarım siz başarılı olursunuz...
 
Glamrulesss demiş ki:
arkadaslar bir zamanalr benimde glam grubum vardı ama İzmir'de hiçbiryerde iş yapamadık ve hiçbir zaman da sağlam bir vokalimiz olmadı..Bilmiyorum bilir misiniz İzmir'de müzik dediğin zaman insaların aklına piyasa gelir,kalitedir tarzdır umurlarında değildir insanların,umarım siz başarılı olursunuz...

sen hiç kafanı yorma, bahsettiğin piyasa ortamı İstanbul için de geçerli, iyi dileklerin için teşekkür ederim.
 
İstemeden verdiğimiz uzun bir aradan sonra Unlucky Mr. Lucky adlı grubumuzu aktifleştirmeye karar verdik. Grubun tekrar toplanması şerefine 11 Şubat Cumartesi BRONX'taki Motosiklet partisine çıkıyoruz. Perde saatimiz 22.30. Çalacağımız şarkılardan birkaç örnek: GnR - Welcome To The Jungle, Paradise City / Skid Row - Monkey Business / The Cult - Fire Woman / Poison - Fallen Angel vs..

Bütün dostları ve glam/hard rock severleri bekliyoruz...

ARIKAN, İLKER, BÜLENT, EMRAH, DENİZ
 
Geri
Üst