lepistes

Evet lepistes'e basarilar.
Hakkaten varmi konser varmi ?!?
(bu arada firta, koksala ve tuncada selam)
 
Arkadaşlar iki tane Üniversiteden teklif geldi, Bahar şenlikleri için.Biri Çankaya Üniversitesi,Diğeri de Atılım Üniversitesi.Tarihleri belli değil şu an için.Tarihler açıklanınca buradan bildiririm.....
 
özel uni.lerin şenlikleri pek güzel olmuyo... bence sallayın gitsin abi.... hacettepe veya ankara uni.de seçmeler bitmişmi onları araştırın onlar güzel oluyor.... gerçi nereye gitseniz geliriz ama hem sizin için de daha eğlenceli olur..
 
isterseniz hacettepe şenliklerini ayarlayabilirim ideayı demi ve seydunayı ayarlicam elinizde bi kayıt varsa özgenç bana versin birlikte sahne alırız güzel olur..
 
Elimizde demo var ama Köksal boş cd lere fuzuli şeyler çektiği için cd kalmadı elimizde. En kısa zamanda sana ulaştırırım Can. Öptüm.

Evşen imzanda niye WiccaphobiA die bişey yoktur... yazıyo yoksa grup dağıldımı?
 
abı ozel unıverstede cıkma meraklısı degılız ama madıı nedenler fana hem her teklıfı degerlendırmemız ıyı olmazmı bu arada foruma sacma sapan seyler yazma nehır bızımle boyle seylerı konusmak ıstıyosan veya bıze degişik şiirler soyliyceksen yanımıza gel konus burası lepistesin insanları bızı tajip etmesi icin acılan formu herkese slm lar bizi takip edenlere tesekkurler (tunc iyles artık olm :p )
 
Çankaya Ü. iptal arkadaşlar.Okul gurubu çıkartıyorlarmış sadece 4adet (Kendileri teklif ediyolar sonra yan çiziyorlar).Devlet üniversitelerinin Şenlikleri tabiki güzel oluyor.Geçen sene Hacettepe Üniversitesi Bahar Şenliklerinde Sahne Almıştık.Bu senede inşallah Hacettepe'de olucağız.Demoyu Ulaştıracağım ben zaten neyse sağolunnnn!!!!
 
ewt mıllet cumartesı herkesı beklıyoruz biziz bar a bu arada daha once izlemek istiyenler varsa bizi cuma gunu andac cafede cıkıcaz afiş fln hazırlamıycaz ama sadece biz çıkıcaz herkesi bekliyoruz tuncta iyleşti hazır cosalim bu arada yeni iki sarkı ekledik play list e bunlar
**nice guys finish last** ve **hitchin' a ride** bunları da calısıyoruz cuma ve cumartesi calıcaz bu arada 23 nisanda seydunanında bizizde konseri var daha fazla bilgi almak istiyenler forumdan seydunaya baksınlar o da cok ii olucak son olarak play list e onumuzdeki haftadan itibaren ramones ve sex pistols dan da sarkılar ekliycez duyrulur slmlar ...
 
Geri
Üst