Nanik Atak

neden hala

biz de neden hala diyoruz valla. ;) esasen konu şu ki müzik çalışmaları cefa çekmeden olmuyor. cefa cekmeden olunca neler olduğunu görüyoruz. pop müzikte işleyebilir bu şekilde zira talep ve tüketim daha fazla orada ama rock müzikte cefa cekmeyen ya da oturup efendi gibi çalışmayan, üretmeyen pek az grup kendisine takipçisi olacak dinleyici bulmuştur. biz de cefa cekmeye devam diyoruz ve sabır sebat ediyoruz elimizden geldiğince.
 
Sitesi Açılmayanlar Yada Üşenenler İçin
Nanik Atak Demolaro


Nanik Atak-Nasıl olmaz http://www.nanikatak.com/demo2006/nanik_atak-nasil_olmaz.mp3

Nanik Atak -Döner Miydin Geriyehttp://www.nanikatak.com/demo2006/nanik_atak-donermiydin_geriye.mp3

Nanik Atak-Neden Halahttp://www.nanikatak.com/demo2006/nanik_atak-neden_hala.mp3


Kayıt tarihi: 16 Nisan 2006


Birazda Kendimden Katsam...

Nanik atak gerçekden dinledigme gore çok iyi bi grub sound çok hoş geliyor kayıtlarında sozler anlamlı başdan sagma degil müzikleri
bence izin verirseniz hayranınız olayım şaka bi yana yaptınız işe saygımvar.Onun için hepinize SAYGILAR.
 
Teşekkür ederiz magnum-opus-bas.

Müziğimizi beğenmen ve vakit ayırıp buraya fikirlerini yazman gerçekten çok mutlu etti bizleri.

Sevgiler.

Nanik Atak adına,
nostromo
 
İstemez miyiz? elbette isteriz. :D bir müzisyen olarak tahmin edersin, müzisyen için bir başka müzisyenden olumlu eleştiri almak bir başka keyiflidir. elbette kim olursa olsun beğenilmek bilinmek dinlenmek ister her müzisyen ama yine bir müzisyenin beğenisi de başka keyiflendirir insanı.

müziğin bol olsun. sevgiler.
 
gerçekden adam gibi adamlar gormek hoş bişi abimsiniz hepiniz çok güzel bi duygu bu sozleri gerçekden işini iyi yapan muzisyenler duymak çok teşekkürler müzigim bol olsun müzigim siizinle olsun!... artık konserlerine gelirim :) ama bi imza alırım :)
 
gerçekten kulağa çok hoş gelen bi müzik yapıyosunuz.müzten anladıını düşündüğüm bütün arkadaşlarıma da tavsiye ediyorm herkes çok beğeniyo.dönermiydin geriye ve yağmur çok hoş şarkılar.daha iyilerinin geliceğindende eminim.
 
Nanik Atak Nokia Super Sound 06 da ilk 100 de.

Herkese selamlar,

Nanik Atak, Nasıl Olmaz isimli parçasıyla Nokia Super Sound 06 yarışmasında ilk 100 e kaldı.

Alaka gösterip parçaya oy veren tüm sevenlerimize teşekkür ederiz.

Kısa bilgi: Ekim ayına kadar halk oylaması devam ediyor ve ilk 40 a kalan gruplar da daha sonra jüri tarafından oylanacak. Detaylı bilgi için:

www.nokiasupersound.com
 
Çok teşekkürler.

Merhaba,

İyi dilekleriniz ve beğeniniz için çok teşekkürler. Nokia Supersound aslında bizim tesadüfen denk gelip de katılmaya karar verdiğimiz ve şu anki kurgusundan çok da emin olmadığımız bir yarışma dolayısı ile ilk kırk a kalamazsak çok da üzülmeyeceğiz zira gerçekten beğendiğimiz ancak ilk yüze kalamayan bir dolu grup var dolayısı ile halk oylaması kurgusunun çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyoruz objektif değerlendirmeler açısından.

Yine de dikkat çekmiş olmak, bizi doğru işler yaptığımız ya da en azından doğru yolda olduğumuz konusunda teşvik eden bir durum bunu da itiraf edelim. Herşey planlandığı gibi gider ve gerçekten emin olduğumuz bir çalışma olursa 2007 sonlarına doğru albümü raflarda görebileceksiniz. Umuyoruz.

Çalışmaya son hız devam. Çok yakında, henüz mekan belli olmamakla birlikte, canlı performansımızı da (İstanbul için) izleme/dinleme şansınız olacak.

Görüşmek dileğiyle.
Sevgiler.
 
oylama konusunda haklısınız benimde beğendiğim birçok grup ilk 100 e kalamadı ama kalanlardan da sağlam gruplar var umarım hakeden kazanır. albüm işine gelincede inşallah herşey yolunda gider..
 
Nanik Atak Nokia Super Sound 06 da ilk 40 da.

Merhaba,

Nokia Super Sound 06 nın Ekim ayı oylama sonuçları da belli oldu. Nanik Atak ilk 40 grup/sanatçı arasında. İlgi gösteren ve oylamaya katılarak bize destek olan herkese çok teşekkürler.

Kasım ayı içerisinde de devam edecek oylamalarınız sonucunda ilk 10 belirlenecek ve Aralık ayında da jüri tarafından değerlendirme yapılarak bu senenin birincisi belli olacak.

Sevgi ve saygılarımızla.
Bol müzikli günler.

Nanik Atak adına,
nostromo

Detaylı bilgi için >> www.nokiasupersound.com
 
Güzel, olgun bir parça tebrikler; gerisi de gelir umarım...

Yusuf Tolga Palaoğullarından İzmir'e selamlar. Ehehe... :D

303/KD

MD
 
Nanik Atak Nokia Super Sound 06 Performance Party No:II de

Merhaba,

Nanik Atak Nokia Super Sound 06 Performans Partilerinin ikincisinde
(14 Kasım Salı saat 21.00) Indigo da sahne alıyor.

Detaylı bilgi için www.nokiasupersound.com

Tüm sevenlerimizi canlı performansımıza bekliyoruz.

Sevgiler ve bol müzikli günler.

Nanik Atak adına,
nostromo
 
Nanik Atak @ Dream TV | 25.11.06 | 21.30

Nanik Atak @ Dream TV | 25.11.06 | 21.30

14 Kasım 2006'da gerçekleşen Nokia Super Sound 06 Performans Partisinde sahne alan Nanik Atak'ın canlı performans görüntülerini ve grupla yapılan röportajı 25 Kasım 2006 Cumartesi akşamı saat 21.30 da, tekrarını ise 27 Kasım 2006 Pazartesi akşamı saat 21.00 de Dream TV de izleyebilirsiniz.

İlginize ve desteğinize çok teşekkür ederiz.

Sevgi ve saygılarımızla.

Nanik Atak adına,
nostromo
 
Geri
Üst