Muzip Teori

M

Muzip Teori

2007' den bu yana, Alpaslan Koç ve Gürcan Gürkaş ikilisinin bir çok farklı oluşumda bulunması ve her birinden de aynı neticeyle dönmeleri, bu grubun kurulmasında temel etken olmuştur. Her grupta, her sahnede biraz daha tecrübe kazanmaları ve git gide önlerindeki kusurları farketmeleri nedeniyle artık kendi gruplarının olmasına karar veren ikili, Muzip Teori adlı gruba öncülük etmeye karar vermişlerdir.
Alpaslan Koç ve Gürcan Gürkaş’ın eskiden çalıştığı ve amatörlüklerini attığı ‘’Dudes’’ grubu ikiliyi çok etkilemiştir.Dudes grubunun temelinde yer alan dostluk kavramı, ikilinin tüm müzik hayatları boyunca izleyeceği bir yol olacaktır.Muzip Teori grubunun temellerindede yer alan dostluk kavramı tüm grup üyeleri ve teknik kadroyu içinde barındırmaktadır.
Muzip Teori, henüz tamam demedikleri sırada, Riot Bar'da ilk sahnesini almıştır.Temel olarak da bu oluşumun sahne geçmişi 2007 yılına dayanmaktadır. 2007 yılının başlarında her cumartesi gecelerini Kült & Kitch adlı bar sahnesinde yer alarak bu yola başlamışlardır.Aynı yıl içerisinde 312 Consept, Locus Solus, Mascha, Gölge, Taksim ve bunun gibi Ankara'nın bir çok tanınmış mekanlarında konser vermişlerdir.

2008 yılında Alpaslan Koç'un askere gitmesi nedeni ile ikili bir süreliğine ayrılmışlardır.2010 yılında tekrar bir araya gelen ikili konserler ve beste kayıtları ile tekrar piyasaya adım atmışlardır.2011 yılına girdiğimiz gece Passaport adlı mekanda çok eğlenceli geçen bir konserden sonra, Yengeç, Lost, Barbella, Overall, Telwe, Woo, Deep, Manhattan gibi barlarda etkinliklerini sürdürmüşlerdir ve daha sonrasında Passaport bar'da haftada üç gün sahne almaya başlamışlardır.
2012 yılında Hayal Kahvesi Ankara konseri ile çıkış yapan ve sevgililer gününü Ph. Performance hall'da kutlayan ekip artık kendi projeleri olan Muzip Teori'ye start vermişlerdir.Gruba Can Şen ve Vural Keser’in de dahil olmasıyla beste ve cover çalışmalarını hızlandırmışlardır.’’Yüzüme Baktığında’’ adlı bestelerini piyasa sunan grup konser ve programlarına devam etmektedir.
Grup hakkında daha detaylı bilgi ve etkinlikleri takip etmek için ;

http://www.facebook.com/groups/191513530950172/
http://www.facebook.com/Muzipteori

Can Şen - Vokal / Gitar
Vural Keser - Gitar / Geri Vokal
Gürcan Gürkaş - Bas Gitar
Alpaslan Koç - Bateri
 

Benzer konular

H
Yanıt
2
Gösterim
812
Harunn
H
Geri
Üst