Funk'a La Turka

MENAJER DEGISIKLIGI

Herkese Selamlar;

Geçen mayıs ayından beri beraber çalıştığımız menajerimiz sevgili Dilan Hanım ile iş ortaklığımızı bitirmiş bulunuyoruz. Karar onun kardeş grubumuz olan "Kaotik"in menajerliğini de yapması yoğunluğu sonucu her iki gruba da tam olarak eğilemediğinin görülmesi üzere Funk a'la Turka üyeleri tarafından alınmıştır. Kendisi ile arkadaşlığımızın devam ettiğini de ayrıca belirtmek isteriz.

Saygılarımızla
Funk a'la Turka adına Solist Huseyin Oncul
 
Sezon Başlıyor..!

Arkadaşlar bir aksilik olmazsa 6 Ekim Perşembe günü Garage Bar'da sahne almaya başlıyoruz. Daha sonra Funk a'la Turka'nın sahne alacağı diğer barları buradan takip edebilirsiniz...
 
Sevgili sanat dostları :p , Funkalaturka bayram sonrası ankaralı müzikseverlerle bulusuyor.

Sahne alınacak mekanlar ve program buradan duyurulacaktır..


sevgiler..
 
gecen yıl tam album yaparlar artık bunlar dedıgımız anda ortadan kaybolan ve bu eylulden ıtıbaren csm studyolarında calısmalarını ızledıgım ve yenı beste - duzenlemelerıyle bayagı konusulacak bu grubun, gecen yıl verdıklerı (sadece benım ızleyebıldıgım) 3-4 konserıyle ankarada kendılerıne yakısır bır etıket yapmalarını ve Türk müziğinin derınlıklerını funky ve ska tarzlarıyla basarılı bır sekılde bırlestırmelerını agzımız acık ızledık... temennımız bu tur gruplar artsın ve artık şu sıkıcı, nereye gıtsek karsımıza cıkar olan basıt gruplardan, ısın kolayına kacıp ınsanlara ıztedıklerını degıl de kendı calabıldıklerını veren topluluklardan kurtulmak...gunumuzde artık baydıran bırkac parcayı hemen hemen aynı gun ıcerısınde degısık mekanlarda dınlemekten bıktıgımız donemde Funkalaturka, hot sauce, flu, rebel moves, laço vb. performans gruplarına sonsuz basarılar dılerız..

P.İ.Ak
 
KONSER!!!

Funk a'la Turka ve Funk Ltd. grupları 16 Kasım Çarşamba Günü "Funk Night" Konseri ile DİP Bar'da sahne alacaktır.Bu eglenceli geceye tum ankaralı muzik severleri bekliyoruz. Konserin başlangıç saati 20:00 'dır.

Biliyoruz çok ara verdik ama yakında başlıyoruz!!
 
Yaaaa oldu mu şimdi?
Perşembe, Cuma sınavlar var gelemicem ama siz fazla çalmayın da cumartesiye bırakın biraz da.. :)
Cumartesi gözüne vurucaz inşallah...
 
studyo öncesi ısınmak için kanunla blues yaptığına şahit olduğum bir elemanında bulunduğu şahane gruptur kendileri..funkalaturkayı dinlememiş olmak buyuk bir eksikliktir, perşembe dokuzda dip barın, cumartesi onikide baraka barın önünden geçiyorsanız hemen dalın içeri derim ben :) pişman olursanızda gelin beni dövün :p
 
Geri
Üst