Animasyon Filmler

valla animasyon deyince aklıma buz çağı,oyuncak hikayesi ve shrek geliyor.gerçekten keyifli tekrar tekrar izlenebilecek yapımlar.ama anime farklı bir olay.bu ikisinin ayırımını iyi yapmak lazım.bi de animasyon olarak final fantasy'yi önerebilirm.gerçekten süperdi.keşke resident evil'i de animasyon yapsalardı :cry:
 
Darius_Miles demiş ki:
evimde anime ve manga arşivi vardır.bu başlığı yeni görüyorum kusura bakmayın bu arada :) her kitleye hitap eden naruto ve onun filmleri çok şahanedir.ayrıca soundtracklerinin olduğu 2 albümde mevcuttur.edinin derim.anime'nin içeriği zaten anlatmaya gerek yok.mükemmel çizimler , senaryo harika.animeseverlerin kesinlikle izlemesi gereken müthiş bir yapıt.

ikinci bahsetmek istediğim anime ise şu sıralar izlemekten büyük keyif aldığım death note.anime dünyasının en iyi karakteri , sağlam karakterini görebilirsiniz.benim görüşüm böyle.şu sıralar japonya'da gösterilmekte zaten , 26-27 bölümlük bir şey.10 bölümü youtube'da var.japonya'da gösterime girdikten bir gün sonra upload ediyorlar youtube'a.

anime izlemeyenler için öncelikle japon animelerini seyretmelerini tavsiye ederim , zaten avrupa'dan çıkan animeler pek kaliteli olmuyor.tavsiye etmem , zaten pek izlemiyorum.

bu tip çizgi roman , manga , animelerin bulunduğu bir yer var kadıköy'de.sadece bunlar satılıyor , çok leziz bir mekan.her şeyi oradan edinebilirsiniz.frp hakkında da çok sağlam şeyler var.

evet hocam,death note.tam bir zeka ürünü.ama sandığından biraz daha uzun,37 bölüm.çok sürükleyici ve de kaliteli.bence,izlenmeli.
 
TRT 4'te her pazar muhteşem animasyon filmler gösteriliyor. Dün "Yürüyen Şato", ondan önce ki hafta'da "Komşum Totoro"yu göstermişti.

TRT sanırım önümüzde ki aylarda da Hayao Miyazaki filmleri gösterecek.
 
Geri
Üst