Ibanez Gsa60 Mı Ibanez Grg170dx Mi

C

cotroux

Merhaba elektro gitara geçmeyi düşünüyorum. Rock yapıcam ama çok sert değil.Sizce ibanez gsa60 mı yoksa grg170dx mi alayım? Başka öneriniz varsa yazın :) Maksimum fiyat 550 TL.
 
Gsa60 derim çok sert olmayacaksa. Klavyesi rahat fiyatına göre çok güzel gitar. Tonlarıda gayet dengeli drive clean. Ama Gsa60 alırsan siyah olanını değil ahşap renkli olanını al çok daha dayanıklı kolay kolay bişey olmuyor kaplaması baya iyi. Siyah olanı o konuda daha kötü. Tabi sırf bu iki gitardan birini düşünüyorsan. Yoksa 2. el daha iyi gitarlar bulunabilir.
 
Ohaa çüşşş. Bu gitarların nesi 500 eder yahuuu..
O gitarlara 500 tl para vereceğine git 14. el bi klasik gitar al geri kalan parayla yetim doyur sevap kazanırsın..
Daha bi sene önce 270 lerin fiyatı 550 tl idi. Bunlar nezaman o fiyata satılmaya başlandı..
Kardeşim senin yapacağın en güzel şey Alım-Satım bölümüne "Alınık Elektro Gitar Limit 550 tl" diye bi başlık aç.
Hangi tarz çalıyorsan onuda yaz ki arkadaşlar sana ona göre teklifte bulunsun.
 
500 TL etmiyorda döviz kurundan beri her gitar çok pahalı. Her türlü 2. el temiz bir gitar bulmak daha mantıklı. "Alım-Satım"da takıl bir süre bulursun iyi bir gitar.
 
aynı marka aynı model gitarın aynı fiyattan satıldığı ve çin, endonezya ve kore'de üretildiği bir dönemde yaşıyoruz, ve ikinci el hakkında bilgi istiyorsunuz, çalışmadığım yerden sordunuz açıkçası :) ama cort kx serilerine bakın derim, temiz olan ikinci ellerini 550 tl'nin altına bulabilirsiniz, ve gerçekten temizse beklentilerinizin üzerinde olacaktır, sizi temin ederim :)
 
Geri
Üst