Fender Meksika VS. Fender Amerika

arkadaşlar ben solak bir gitaristim . birtane fender almak istiyorum fakat istediğim mexico yapımı modeli ise Fender Standard Telecaster Left Handed sizce ne yapmalıyım . karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim .
 
''Satin Urethane Finish '' deniyor ama nasıl birşey olduğunu bilmiyorum... Yani zamanla eskirmi poli gibi eskimezmi bir fikrim yok ama nitro cilalılara sitede thin skin nitro diye belirtiyor özellikle.
 
Bugün hayatımda çaldığım en iyi American Tele'yi satın aldım... Denediğim onca fender arasında en iyisiydi.. Darısı sizin başınıza...
Road Worn meksika alıyordum buna para çıkaramasaydım. Highway almak yerine kesinlikle Road Worn derim ben. Çok tatlı gitarlar, tabi bence usa standard dan sonra :)
 
Usa strat kullandım hep dolar kurundan meksika düşünüyorum. Usa etrafın klavyesi inanılmaz rahat. Aynı rahatlığı meksikada bulabilir miyim?
 
Evet çünkü aynı sap ölçüleri var USA ve MIM standardların. Ama sap arkası MIM'de parlak cila, USA'da saten cila.

2007 ve sonrası kullandığım ve halen biri elimde olan tüm MIM stratlar bu şekilde.
Usa stratın tel seviyeside gayet düşük güzel. Sanırım burda fret işçiliği falanda önemli. O konudada aynılarsa meksikaya yöneleceğim. Gerçi denemeden zaten almamda yinede bir sorayımç
 
Geri
Üst