Lucy Fear

Antisilence, Parricide ve Steril Noiz Klan gruplarının eski elemanlarından oluşan yeni grup. Punk ağırlıklı olmak üzere Death, Grind, Thrash falan gibi türlerden de beslenen müzik. Kısaca Öküz Soundlu Punk Metal!!!

Vokal: Erdem Çapar
Gitar: Emre Manav
Bas: Burak Özgüney
Davul: Ozan Sarı

İlk olarak 23 Mart Sepultura konserinde sahne aldılar.

http://launch.groups.yahoo.com/group/lucyfear/ üye olursanız, grubun konserlerinden haberdar olabilirsiniz.


lucyfear01.jpg
 
Yakın zamanda ikinci konserlerini vermeye hazırlanan, Sepultura konserinde takdir toplayan, sert ama eğlenceli (ne demekse:)) bir müzik yapan yeni grup. Vokal Erdem Çapar (ex-Antisilence) harikadır.
 
Sepultura konserinde muhteşemdiler.Hatta bana göre Sepultura da dahil, o akşamın en iyi çalan grubuydular.Yarım saat,eksiksiz,takır takır çaldılar ve seyirciyi adeta kudurttular.Manyak pogo oldu onlar çalarken.Erdem vokaliyle,samimiyetiyle,seyirciyle diyaloğuyla darmadağın etti ortalığı.Gruba kayıtsız kalmayın.
 
Ben şu 2003 RTN konserinde ilk kez izlediğim Antisilence'ın son konseri olduğunu öğrendiğimde üzülmüştüm. Vokalist kişi gerçekten başarılı, şimdi bu yeni grup da çok sıkı olmuş diye duydum. Tebrik ediyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Gençler,

Sepultura konserinde ön grup olarak izlediğiniz ailenizin grubu LUCY FEAR, kendi kendilerine dinlemek için kaydettikleri şarkılarından birini sizlerle paylaşmak istiyor.

Baştan uyarayım, bu kayıt öylesine yapılmış, sadece bir ipucu elde etmek için yapılmıştır. Kayıt kalitesini falan yargılamayalım. Hatta, sözleri de yargılamayın, söz yok çünkü :)

Aşağıdaki resme tıklamak suretiyle, LUCY FEAR - Is This The World We Cremated? şarkısını indirebilirsiniz....

 
RonJeremy demiş ki:
ya, şu eğlenceliyi kim çıkarttı yaaa!!!! eğlenceli değil, gürültülü punk metal yapıoz biz!!!!!
biz derken :) yoksa sen erdem olmayasın :) sepultura konserindede therapy? tişörtü varmış üstünde zaten anlamış olmamız lazımdı :D izmir de kesin izliycez.antisilince çalıyomusunuz acaba hiç anti yi canlı izlememiş biri olarak bunu çok istiyorum gerçekten
ÖKÜZ SOUNDLU PUNK METAL HUU YEAH :D :twisted: bu arada yüxexes deki röpörtaj süperdi.

-son olarak okuyuculara ne söylemek istersin
-ülkenizde çalmak istiyoruz heuehe
 
Kesme Sesini çalıyorlarmış. Antisilence'ın performansını sadece RSF 4'te izlemiştim. RTN'de de konser alanının dışından izlemiştik kendilerini.

Bu arada performansını çok merak ettiğimiz Lucy Fear'dan Ankara konseri istiyoruz. Yok mu ufukta bir Ankara macerası?
 
tabi bak biz izmir e çağırdık koşarak geldiler :twisted: bu arada kesme sesini yetmez :) lucy fear ın şu anda kaç tane bestesi var ve cover olarak neler çalıyolar
 
şu an bitmiş olan 6, üzerinde uğraşılan 3 şarkı daha var. izmir knoserine kadar o olur 16 :) nasılsa bütün şarkılar 1-2 rifften oluşuyor :) albüm yapsak, dream theater'in bir şarkıda kullandıı kadar riffi albümde kullanmış oluruz hehehee

cover olarak da (tam cover denir mi bilemem) 2 antisilence şarkısı var: Kesme Sesini ve Somebody Call Me A Starship...

yeni şarkılar daha gelecek....
 
süper bi olay yaa yeni gördüm bu grubu antisilenceden erdemin olduunu görünce atladım... mutlaka canlı dinlemek istiyorum bu grubu.. hkle bide somebody call a starship çalcakalrsa hobaaa.. kemikler kırılır o konserde.... tarz süpere benziyo punk olmak üzere grind death... off mutlaka dinlemek istiyom.. bu grubun konserinde öküz gibi pogoda olur şimdi... antisilence zamanındaki o 2ye ayırma olayı süperdi...
 
Geri
Üst