Vice City-Türkiye Modu

Bir arkadaşım ile birlikte Vice City'e Türkiye Modu oluşturuyoruz ve plaka gibi bazı önerilere ihtiyacımız var.Öncelikle bakmanız için resim linklerini veriyorum.
http://img89.echo.cx/img89/3488/ss014ln.jpg
http://img204.echo.cx/img204/3115/ss023sp.jpg
http://img9.echo.cx/img9/4286/ss033kk.jpg
http://img209.echo.cx/img209/7228/ss040gz.jpg
http://img12.echo.cx/img12/4295/ss089ob.jpg
http://img55.echo.cx/img55/2560/ss075uq.jpg
http://img39.echo.cx/img39/9240/ss068uq.jpg
http://img66.echo.cx/img66/96/ss050nx.jpg
http://img12.echo.cx/img12/2262/ss095az.jpg
http://img238.echo.cx/img238/7315/ss103qo.jpg
http://img114.echo.cx/img114/5397/ss127gj.jpg
Değişen ve değişecek olan birçok şey var.Eğer arabanızı veya aracınızın plakasını oyunda görmek istiyorsanız buraya mesaj olarak yazabilirsiniz.Ayrıca diğer önerilerinizi de bekliyoruz.

Araba dosyası ve yayınlamamız için logo göndermek isteyen arkadaşlar [email protected] ve [email protected] üzerinden dosyaları gönderebilirler.Bu arada dosyalara virüs,spyware vs. koyayım demeyin!!!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Eh,yapacağız birşeyler.Sürprizler hakkında bir tüyo vardı,arada sildim artık okuyanlar çakmışlardır belki birşeyler.Bir sen bileceksin bu olayı,bir de NovemberRain.Mutlaka konuşmam lazım kendisiyle yoksa sürprizlerden birisi yatar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Yeni bir screenshot aldım,umarım beğenirsiniz.
aaa4hw.jpg

Kurum,kuruluş,şirket vb. yerlerin logolarını gönderebilirsiniz ancak ticari bir yer ise izin almayı unutmayın,teşekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Arkadaşlar,elinde kamyonet,minibüs ve kamyon dosyası olan varsa lütfen göndersin.Araba dosyasının yanında,arabanın oyunda nasıl göründüğüne dair bir screenshot yollarsanız çok seviniriz.

Teşekkürler.
 
Çök iyi. TOCA race 2 de de ben böyle takılıyorum. Elinize sağlık.

Birara bazı ralli yarışlarının copilotlarını türkçeye çevirmiştim... Keyifli işler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
En geç bu yaza biter diye düşünüyoruz.Ben araba kaplama ve skin falan ayarlıyorum,arkadaş onları program ile oyuna aktarıyor.Bir de Visual Basic ile yükleme dosyasını hazırlayacağız ama 1 GB hosting lazım.Sanırım internetten değil de dergilerden dağıtılacak bu mod...
 
Atağa kalktık ve mod bitti.İlk adım olarak Ankara'da elden elden dağıtılıyor yavaş yavaş.Yakında dergilere de verileceğini umuyoruz.İyi ki birkaç destek bulduk (oyunsitesi vs.) ta CDleri çıkarttık çünkü ZIP ile sıkıştırılmış hali 1 GB'e yakın ve CD bulmakta zorlandık diyebilirim :) Havaalanındaki panolara reklam koymak,yaptığım en eğlenceli işti.Özellikle de oynarken,emeğin karşılığını almak.Kendimi gerçekten Türkiye'de gibi hissettim.Bu arada ay üzerinde Ata Demirer'in şaşı resmini görürseniz korkmayın,evcilleştirdik :D

Kısacası mod bitti.
Budur!
 
Dergilerle e-posta yoluyla iletişim kuruyoruz.Ankara'da yayılma olayı,elden ele...Yani arkadaşına verip te,bunu gördüğün-bildiğine dağıt olayı.Dergilerle yayılma olayı olursa,onu da buradan bildiririm ama dergilerle anlaşma olayı biraz uzun süreceğe benziyor.
 
Dediğim gibi elden dağıtılıyor.Ayrıca ne bende,ne arkadaşımda o boyuttaki CD kalmadı.Ama şöyle bir durum sözkonusu ki,Ankara'da herkese ulaşmamışken Eskişehir'den teşekkür e-postası geldi :D

Ayrıca yukarıda bahsettiğim grup,GTA:Vice City için çalışmış.Biz de GTA:Vice City için de yaptıklarımızı birleştirdik.Buyrun sitenin adresi:
http://www.gtaturkcity.net.tc/
 
Geri
Üst