Bugera V5/ Fender Champion 600/ Epi Valve Jr

Şuan için ilk seçenek Fender champ600 sonrasında ise Vox ac4tv.
Aklımı karıştıran nokta vox ac4tv'nin 4w-1w ve 1/10w çıkışlarının olması champ600de ise 5w çıkışının olması bu çok fazla fark eder mi?
 
tabiki fark eder. ancak vox ac15 (all tube) ac30 modellerini bizzat distrübitöründe kendi gitarımla uzun uzadıya denedim.
neredeyse bildiğim kadarıyla tüm vox lar çinde üretiliyor ve artık vox'lar vox değil ne yazıkki (bu benim görüşüm, katılırsınız katılmazsınız...).
ac4tv nin de çok tatminkar bir cihaz olamayacağını düşünüyorum.

Watt mevzusuda, tabiki farkeder. Ancak 5w 6" (sanırım) bir amfi sizi evde yorup üzmez. 15w blues junior'ı bir şekilde komşularla orta yol bulup apartmanda kullanıyorum ben mesela.
 
vox lar çin de değilde malesef vietnam da üretiliyor. daha da acı bir durum. voxlarin vox luktan çıktığına katılıyorum.. ad 50 vt xl sahibi olmama rağmen..
fender champion tavsiye ederim.
 
Ben Laney Cub 10 kullanıyorum, memnunum. Kendi gaini metal için yetersiz ama clean olarak çok iyidir. Metal sorunu pedal ile halledilir, çünkü alet resmen bağladığınız pedalın karakterine bürünüyor. Öneririm ama şimdi ki aklım olsa Cub 12R alırdım sanırım çünkü fx loop , 3 band eq ve reverb gibi artıları var. Kolay gelsin.
 
vox ac4tv ve fender champion 600 e sahiptim ikisinden de memnun kalamadım sattım ama vox daha iyi attenuator u olduğu için epiye gelince fat tonlar için oldukça ideal
 
Doğru karar vermişsin sattıktan 1 hafta sonra aynısından aldım cleanleri çok iyi ama tavsiyem alınca en azından 12ax7 jj tesla lamba alman.. hem usa strat hemde humbuckerlı ibanezim var her ikisiylede çok iyi performans alıyorum ayrıca pedallarla çok iyi anlaşıyor
 
Geri
Üst