Surofhest

Chain And Blind adı ile 5 sene önce kuruldu ve ilk konseri Ankara Anadolu Lisesinde verdi.Grup elemanları yaşanan problemler nedeni ile ancak bu sene oturan kadro Surofhest adını alarak death/grind yapmaya devam ediyor.5 parçalık EP'si Bleesed Hatred'ı zoo sound'da bulmanız mümkün...

Surofhest: Vokallerde Evren

Gitarlarda Tansel ve Ahmet

Bass Gitarda Mutlu

Ve davulda Denizden oluşuyor...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
konser

15 MAYIS - BİZİZ - ANKARA

SAAT: 15:00
GİRİŞ: 6YTL
İÇKİ: 2.5 YTL
YAŞ SINIRI YOK

SELFTORTURE


BLACK TOOTH


SUROFHEST


tüm dostları konserimize beklioruz...
 
bu konser kaçmaz.tüm death grind manyaklarına şiddetle tavsiye ederim.ölümcül gitar partları aşmış dur kalklar katil groove lar ve turkiyede duymaya pek alışık olmadığımız hızda cift cross ile sahnenin içinden adete seyirciyi biçecek bir bulldozer çıkacak:).surofhestin ilk konseri kaçırmayın derim.
 
black tooth la çıkmanız büyük şans bence çünkü onların baya seyircisi olcak bu konserde...bizde sizi tanımış olcaz, ne güzel!! başarılar!!!
 
albümü süper denilecek bir grup. canlı dinleme şansım olmadı. ama dinleyen herkezden çok güzel şeyler duydum. eminim konser çok bomba olacak.
 
Bence black tooth un onlarla cikmasi buyuk bir sans cunku cok daha profesyonel ve teknik insanlar kendinleri hatta duygusallar...Yillardir bekledigimiz an geldi bence gercekten her enstruman bir ziyafet cektirecek size gorun bakin darmaduman olcaksiniz ben kefilim...
 
Ankara zoo sound dan tanıdığım abilerim ankarada bence tek grind ve death metal havasını werebilicek bizzat tanıdıgım ve bildiğim tek grup:::


15 Mayısta biziz i salladıkların da herkes onları tanıyacak ve bu from diğerleri gibi dolacaktır şimdiden basarılar
 
Millet ne Black Tooth un Surofhest'le ne de Surofhest'in Blacktooth la çıkması bir şanstır bence en büyük ŞANS Ankara'nın böyle bir konserde bu muhteşem grupları bir arada izleyecek olmasıdır.
Dostlar SAYGILAR

Size inanıyoruz hep beraber BİZİZİ dağıtacaz.........
 
Arkadaşlar! Acil kan aranıyor! Biziz'e ismini haketmesine yardımcı olacak gerçek rockçı ve metalciler lazım! Lütfen 15 Mayıs'ta başvurularınızla (bu da headbang olur, pogo olur) orada bulunun... O neydi lan?? Biziz Cock Bar olmuş resmen... O müzikler neydi öyle be bilader? Kafayı yedim yemin ediyorum... Rock barı ORTAM yapmış adamlar yaa... Neyse, 15inde tedavisi bizden artık... Bu arada muhabbet kraldı bugün, haftaya da stüdyoya damlarım artık bi dinliyim sizi, ne de olsa stüdyo saatiniz gayet uygun.. DUYURULUR BLACK TOOTH :D :LOL: Gerçek metal kavramını ürettik bugün, kolay mı? :D
 
Geri
Üst