Egnater Rebel 30 - Laney Gh 50

Bu amfileri kullanan var mı? İkisinden birini ilerki tarihlerde almayı düşünüyorum. Her ikisindede record out line out çıkışı var. Bu çıkışlardan çıkış alsam kabin bağlamasam Kabin sim tarzı bi dibox koysam araya oradan ses kartına giriş yapabilirmiyim. GH50 ile ilgili bir video izledim aynı böyle yapmış. Merak ettim mümkün mü acaba?

Birde ikisi gerçi tonal olarak farklı amfiler ama higain li tonlar almak hedefim. Egnaterin pedallara tepkisi nasıl onuda merak ediyorum. Pedalla desteklesem sonuç nasıl olur?
 
GH50L kullanıyorum ve çok memnunum. rebel 20yi inceledim biraz ama tonal olarak benzediğini pek söyleyemem. gh50l oldukça highgain bir amfi. yani hiç boostersız metalcore bile çalabilirsiniz. master volume sayesinde ev ortamında da kısık seste yülsek gain alabiliyorsunuz. yan odada benim ufaklık uyurken ben rahat rahat çalabiliyorum öyle düşünün. özelliklerini incelediğim kadarıyla gh50l çok daha kapsamlı bir alet. sadece ön ve arka panoyu incelerseniz anlayabilirsiniz. tabi tercih meselesi dediğim gibi rebel kullanmadığım için yorum yapamam ama şu ana kadar kullandığım amfiler içinde fiyat performansı en yüksek amfi gh50l. sadece dd3 ekleyerek ev ortamında andy timmons tonları almak bile mümkün.

Rebel20Rear.jpg


laney-gh-50l-50-watt-1-channel-tube-head-2.jpg



egnater-rebel-20.jpg


30264-laney-gh50l-tube-head-50w-single-channel-with-f-s-gain-large.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
record out line out tan hiç kabinsiz kullanmayı denediniz mi. Mümkün mü? O videoyu bulabilirsem paylaşacağım. Kafa-kabin simli bir dibox ordan ses kartı şeklindeydi.
 
hiç denemedim. zaten bildiğim kadarıyla kabin bağlamadan kullanamıyorsunuz. yani yine line out dan bağlasanız bile kabin bağlı olmak zorunda oluyor yoksa aleti yakabilirsiniz :) palmerın bazı modellerinde bu imkan mevcut. yani kabinsiz doğrudan kafa amfiyi kullanmaya yarıyor ama onun da fiyatı oldukça yüksek. ben ev ortamında death metal çalabilecek kadar yüksek gain alabiliyorum ama tabi yüklenilse daha da yüksek verim alınabilir.
 
Geri
Üst