Mini Amfiler..

nezamandır var zaten.. cube-15 e bakmıştım 2-3 hafta ewel ama 15'in pek fonksiyonu yok 30 harika bi alet 300 papele bırakırlarsa çok düşünmeden alınır bence.. ;)
 
yeni parti mal gelmiştir.. yeni geldiği için fiyat kırmazlar şimdi biraz daha sıkıştırırsan 300 e bırakırlar ;) başka neler gelmiş.. :?: bi tünele uğramak lazım..
 
Geçen Micro Cube'u 150$ a aldım. Çok tatlı bir alet. Overdrive'da sesi 3ün üstünde açamadım (evde tabi) 6 ayrı anfi modellemesi ve hatta tuning fork'u var (akustik modellemesinin hastası oldum) Eleman zaten kampanyada demişti. Cube 15 de 150$, Cube 30 da 250$ civarı dedi diye hatırlıyorum.
 
Mg10 cd yi bana kötülemişlerdi. Artı en azından reverbli bişey daha çok işine yarayabilir.
 
Üstteki Fenderin ses seviyesi fena değil ama tonları fena. Hiç tatminkar bir amfi değil. Bende Marshall ms-2 var fena değil ama bence yanında taşınacak amfi olarak en iyi seçenek bence Roland Microcube. Kolay gelsin.
 
Namm videoyu izledim micro cube hayran oldum. Ben de 15W lık ampteq amfimi satıp micro cube almayı düşünüyorum sırf pil olayı için. Efektlerin güzelliği de tuzu biberi oldu. Şimdi bu amfiyi kullanan arkadaşlara sorum elimdeki Boss sd-1 pedala gerek bırakmıyor mu microcube un efektleri? Tabi orta düzeyde gitar bilgisi olan biri için gerekli mi diye sormak istedim.
 
elindeki ampteq in yanında canavar ötesi ksalır.ben single manyertiklerle bile güzel distortionlar alıyorum.bence istediğini alırsın.daha da sert istersen alırsın bir analog daha da renk katarsın tonuna.
 
gecenlerde cube denemeye gittim 15 watt cube ü alıyordum ki microcube u de deneyeyim.Ve gerçekten şahane oldu yani eğer ev için kullanacağım ve üzerinde efekt olsun diyosan çok harika alet.2 watt ama 15wattlık amfilere taş çıkartır.Zira cube 15 i almadim işte ben..
 
Geri
Üst