Yabancı Diziler

Hahah erkek adam tabii hemen kızıla gidiyor aklı, sağ-sol kayboluyor : )

O halde Crom'a Full Metal Jacket'dan şu güzide diyaloğu hediye etmeyi borç biliyorum;

+You are dumb Private Pyle, but do you expect me to believe that you don't know left from right?
-Sir no sir!
+Then you did that on purpose! You wanna be different!

--

Fringe bence kötü başladı. Sevmedim bu yeni sezonu, aksiyon/güzel polisiye olan bölümleri mumla aratıyor. Kaset kaset diyor, bari nereye koyduğunu söyle.
 
http://www.imdb.com/title/tt2193021/
arrowinternational.jpg
 
Vay vay Green Arrow'a dizi mi yapmışlar. Biriksin de öyle izleyelim bari bunu. Batman ile Avengers'tan tanıdığımız Hawkeye arası bir yerde diyebiliriz karakter için. Paraya para demeyen, ailesini kazada kaybeden zengin genç okçuluk öğrenip süperkahraman oluyor.
 
13319848313123203277.jpg


friends de ki adamın yeni dizisi.şu ana kadar 6 bölüm oynadı.ve nbc gibi skindirik kanaldan 22 bölümlük tam sezon onayı aldı. türü komedi-dram diyebiliriz. community gibi sınıfça hareket eden arkadaşlar (o kadar uçuk komedi değil tabii) tarzını seven izlesin. ben sevdim,takipteyim.
 
Dün akşam 8 sezonluk Weeds'i bitirdim. Çok güzel bir diziye çok güzel bir final yapmışlar. İlk sezonlarda yaşanan olayların karakterlerin gelişimine etkisini son sezonlarda görüyorsun. Başarılı diziydi, sevdim.

Ve nihayet alemin kralı geliyor. Battlestar Galactica: Blood and Chrome bir hafta sonra başlıyor.

 
Galactica'da izlediğimiz dönemden daha erken bir tarihte geçen hikaye bu. Olaylar nasıl oldu da oralara geldi dizisi. Stargate serisi efsane zaten, SG-1 ayrı güzel, Atlantis ayrı. Çok tutulmayan SGU'nun bazı bölümleri var ki sezonlarca dizi çıkar o konulardan. Çok keyifli zamanlardı o serileri izlediğim günler.
 
rainbow,
Once Upon A Time'in 1. sezonu bitirdim. 2 de yeni basladi sayilir 4-5 bolum yayinlandi henuz. İzledin mi? Bekletip komple izleyim diyorum 2. sezonu.
 
Daha önce konuştuğumuz gibi pek başarılı sayılmaz ama fena da değil. Bütün dizilerin tatilde olduğu yaz döneminde başlayıp tutulunca ikinci sezonu çekilen dizilerden. İlk sezon yeni dizi olmasının hevesiyle izledim, ikinci sezonu sıktı biraz ama garip bir şekilde de izletiyor meret kendini. Başrollerden birinde Robert Carlyle var ya hani, yıllar önce Trainspotting'de oynamış. Evan Mcgregor'dan sonra onu da yeni öğrendim, ufkum genişledi.
 
chevy chase community den ayrılıyormuş. her ne kadar dan harmon'ı kovdurdu dedikoduları yüzünden sevinenler çok olsa da ben üzüldüm.seviyorum adamı. filmlerini buldum mu alırım.
 
alphas-syfy-poster%5B1%5D.jpg


battlestar galactica başta olmak üzere fantastik-bilimkurgu yapımları veren syfy kanalının 2 sezondur oynayan dizisi. yaz aylarında oynadığı için o nefes aldırmayan hayvan gibi sıcaklarda yarım bırakmıştım. şimdi kış gelince yeniden döndüm. iyi ki de yine başlamışım. heroes- x men tarzını sevenler izlemeli.
 
Sağlam drama izlemek isteyenlere Mad Men diyorum abi her fırsatta. Gerçi verilmiş 2. sayfada ama yahu cidden sağlam dizi. Benim gibi Godfather kafası yaşayan insanlara ilaç niyetine izletilebilir. 60'lar Amerikası ve dizi karakterleri hakkında öyle tahliller yapılmıştır ki tadından yenmez. Dakikalarca bir karakterin herhangi bir olay karşısındaki hamleleri ve tepkileri betimlenir. Karakterin iç dünyası ve bunu -çıkarları doğrultusundaki- dışa vurumu gözler önüne serilir. Aksiyon severlere şiddetle önerilmez abi kaç kişiye izlettim ''yahu bu ne be bu dizi akmıyor ki kaarşim'' gibi tepkilere maruz kaldım çok canım sıkıldı.
 
Don Draper'in askerde künye değiştirme olayını görünce bi ton küfür etmiştim adama. Sonra 1.sezon dan sonrasını izleyemedim. Diziler uzadıkca benim izleyesim gelmiyor.
 
Californication'a başladım ve bir kez daha bunca zaman nasıl ıskalamışım diye bir kez daha kendime kızdım. Kesin illnino tavsiye etmiştir daha önce ama unutup gene kendim keşfettim bunu da ehehhe.
 
Geri
Üst