Yabancı Diziler

vikings-poster-01.jpg


güzel bu güzel.
 
IMDB'de gösterilen yayın tarihi ile, bölümlere erişebilmeye başladığımız tarihler neden bu kadar fark ediyor?

Bazen sezonların 1. bölümlerinde olurdu bu fark bazı dizilerde, ama tüm bölümler boyunca sürdüğüne hiç denk gelmemiştim. 4 bölümdür yazılan yayın tarihiden erken düşüyor. Evet ben de kafayı taka taka buna taktım...
 
4.17.Lifestyles-Hannibal.MoviePosterDD.com_.jpg


nbc den beklenmeyecek kalitede, bol kanlı,değişik kurgulu,pskilojisi bozuk,iyi oyunculuklu ve şükür ki (nbc çünkü) reytingleri iyi olan, şu sıra vikingsle birlikte yeni diziler arasında favorim oldu. dexter ve eshi hannibal filmini sevenler mutlaka izlemeli.onları sevmeyenlerde izlemeli.
 
Spartacus boşluğunu bir nebze Vikings ile dindiriyoruz... Michael Hirst varsa fena olmuyor zaten genelde. Bence güzel gidiyor dizi, Ragnar'ın her sahnede haplanmış gibi sırıtması dışında.

Ayrıca ilk Weeds bölümümü izledim, duyurmak isterim. Hiç komik gelmedi, dahası pek bir boka benzetemedim. Bakalım daha maçın ilk dakikaları.
 
Açılır o Weeds ilerde de gene de beğenilmeyebilir. Çok da sevilebilir. Kişiden kişiye değişir o işler. Geçenlerde bir arkadaşım Lost'a başladı, ikinci sezonun ortasında sıkılıp bıraktı herif.
 
Defiance-season-1-2013-Syfy-poster.jpg


syfy adına yakışır şekilde bilimkurguyu çıkarıp masaya vurdu. şu sıra bir sürü yeni dizi arasından vikings ve hannibal ile birlikte yola devam etme kararı aldığım bir üzerinde baya uğraşılmış,masraflı,tanıdık yüzlerin olduğu güzel bir iş.
 
Defiance iyi dizi güzel dizi, oyun uyarlamasıymış aynı zamanda ama başlamadan önce dönen fragmanlar çok daha farklı bir beklentiye sokmuştu bizi yahu. Hani o derece olması zor zaten de Battlestar Galactica'nın boşluğunu doldurmak gibi bir iddia oluşmuştuı nerdeyse. Öyle olmadı, daha çok Farscape gibi, Eureka gibi, biraz Firefly/Serenity gibi bir şey çıktı ortaya. Hikayenin başlangıcı zaten Eureka'nın neredeyse aynısı. Öyle olaylar olmuş, dünya kıyameti görmüş ortalık uzaylı dolmuş. İnsan istiyor ki biraz wasteland görelim post apokaliptik ortamlar izleyelim ama ilk iki bölüm itibariyle o da yok. Daha çok hikaye odaklı. Gene de oyuncular çok tanıdık gerçekten. Dexter'ın bütün hatunları orda nerdeyse. Julie Benz'in zaten Roswell, Angel gibi dizilerden hastasıyım aşığıyım.
 
nerden izleniyor bu viking şeysi, cnbce'de yok galiba.

daha hayatımda şu meşhur cnbce dizilerinden birini bile izlemedim, bi spartaküse bir gün denk gelmiştim, yayınlanmasına da epey şaşırdım gece geç saatte bile olsa. spartaküsçüler şimdi bu viking'i izliyorlarmış diye duydum da cnbce'de öyle bir dizi göremiyom ben sitelerinde.
 
Youtube benzeri siteler var sırf dizi içerikli ama ben de bilmiyorum. En popülerlerinden biri dizimag galiba. Bilen biri malumat verir artık. Bazen aklıma esiyor eski bir Seinfeld bölümü, bir Married With Children attırayım diyorum ama bir çalıştıramadım ya şu siteleri.
 
http://www.dizi-mag.com/vikings

Ama ben bu tarz dizilerin bulunabilen en iyi kalitede izlenmesi taraftarıyım. Onun için de http://thepiratebay.is/

Spartacus'u televizyonda bir kez izledim ve dizinin 15 dakikası falan kesilmişti. Bu tarz dizileri televizyondan izlemek çok sağlıklı değil onun için. Hadi spartacus yine neyse, konusu gayet basit ama G.O.T'u falan da kesiyorlarsa o izlenmez gerçekten. Zaten konuyu sığdıramıyor adamlar.
 
dizimag için chrome kullanın.hatta üye olun bazı güzel özelliklerinden yararlanın. ama şu sora sitede ağırlık var. facebook sayfalarında açıklama yaptılar. bikaç gece önce bir kesinti olmuştu hatırlarsanız. hala daha tam kapasite değil netin hızı o günden beri. o yüzden siteye özellikle game of.. günleri ulaşmak, hele hele eski düşük seviyeli sistemli pc lerde çok zor.
 
Geri
Üst