Jason becker Carvin Tribute !!!!

AykanKK ben genel olarak 80ler'deki gitar furyasından bahsediyorum, sadece carvin için geçerli değil, B.C richler olsun, Kramerlar olsun çok güzeller çok...
 
Aslında benim olayım bu, o charvel'e 2500 TL vermem :)







p1_uzc1tthvh_so.jpg


$(KGrHqZ,!oIE9c9!2CLcBPbgpRsndw~~60_57.JPG
 
H-S manyetik kombinasyonu olacak ve sap manyetiği eğri olacak. Aslında ebay'e 700-1000 dolar fiyat aralığında düşüyor bu aletler, floyd rose olduğu için almıyorum, bu tarz sabit köprülü gitar yok malesef. Kendim bir tane yapacağım tek parça ağaçtan.
 
Vaktiyle Whitesnake'in "Still of the Night" klibinde Vivian Campbell'in elinde pembe bir superstrat vardı, bunları görünce o gitar aklıma geldi. Ben de o gitara hastaydım. (Hoş, kayıttaki gitarları gerçekte John Sykes çalmıştı ve Sykes'ı pek de öyle bir gitarla düşünemiyorum ama...)
 
Adrian vandenberg olmasın?
l.jpg
1104425415_icturesJag.jpg




http://turkrock.com/threads/22049/page-5 ben de benzer bir gitar yapıyorum, hoşunuza gidebilir :)

I-ıh, videoda pembe gitarı olan Campbell. Ve tam senin dediğin gibi, saptaki manyetik eğik:)

4:18-4:22 civarlarında yakından gözüküyor. Bu soloyu çalanın aslında Sykes olduğunu seneler sonra öğrenmiştim. Hey gidi günler:)
Önce "acaba Vandenberg klip için ödünç mü verdi gitarını ?" dedim, ama gitar Vandenberg modeli değil sanırım.

Bu arada, Kadıköy Stage müzikte bir ara kırmızı bir ESP Horizon vardı eskilerden. O da benzer tipte bir gitar, ama hala satışta mı bilmiyorum.
 
H-S manyetik kombinasyonu olacak ve sap manyetiği eğri olacak. Aslında ebay'e 700-1000 dolar fiyat aralığında düşüyor bu aletler, floyd rose olduğu için almıyorum, bu tarz sabit köprülü gitar yok malesef. Kendim bir tane yapacağım tek parça ağaçtan.


harbi tek parçadan yap ama o videodaki gibi :D o v kasaydı strat ya da super strat kasa için o genişlikte ceviz ağacı bulunur bence.O genişlikte masif masa yapan mobilyacılar var çünkü.
 
Muhtemelen sahibi teknik özelliklerini tam olarak bilmiyor.

Charvel 750XL modeli. Archtop Japon Soloist serisinin atası oluyor. Kısa skala(24,75), 24 perde, setneck, kalın gövdeli(5cm üzerinde) bir gitar. Yavurlar Les Paul killer :D diyorlar bunun sabit köprülüsüne. Transparan renklerde maun üzerine akçaağaç, bununki gibi opak renklerde muhtemelen ıhlamur üzerine akçaağaç kullanmışlar.

Ebayde 1000 dolar üstünde genelde satışları.
 
barrios şimdi videoyu durdura durdura izledim, haklısınız. o gitara ben de hastayım, o şekil bir alet yapmak farz oldu.

VanHalen o masalar ağaç kaplama sunta hocam :) Tek parça gitar anca maun ya da cevizden olur, ceviz çok ağır olur adamı fıtıktan fıtığa koşturur, maun da tonu pek bir boğuyor, ama fikir olarak var kafamda. Ayrıca o sondaki link için canını yiyeyim... http://www.edroman.com/guitars/rand.htm :eek:
 
fiyat eskiden çıkıyordu, artık neden çıkmıyor hiç bilmiyorum, herhalde illa dec müziğe gidin orda beraber bakın demeye çalışıyorlar... Oysa ben amerika'daki dağıtımcıya amerika adresime göndertmek istiyorum, adamlara kaç kez mail attım, dönen olmadı...
 
Geri
Üst