Jason becker Carvin Tribute !!!!

Ben DEC te çalışan birine sormuştum, o Jason Becker ın kullandığı gitar carvin jb200 c ; gitarın yapılması kargosu gümrüğü vergisi DEC in kendi kar ı derken yaklaış 7000 fiyat çekmişti ancak lira mı dolar mı şu an hatırlamıyorum.
Kuzenim hostes aslında para bulup ona getirtmeyi düşünüyorum bir tane, fabrika çıkış fiyatına gelir :D
ebay de de carvin dc400 var aslında fena gitara benzemiyor :rolleyes:
Bu arada kramer sm1 kullanan var mı acaba almayı düşünüyorum şu aralar :)
 
7000 tl dir ama o kadara da gerek yok.7000 tl ye gidip alır gelirsin çüş yani. bir kere demek isterdim elimdeki carvinlere göre konuşuyorum , paranızın hakkını verecek gitarlar üretiyor ama Tr fiyatlarına değmez.
 
Evet cidden fazlaya geliyor, ailede uçan birinin olması iyi aslında, bu arada Carvin satan varsa hiç beklemem hazır gitar için para biriktirdim :D
 
Ya pek çok arkadaş alıcam falan yazmışta yani gitarın önemli olduğunu düşünmüyorum önemli olan onu kullanan parmaklar ... Gitarın hakkını vermek lazım parasını değil.
 
Vaktiyle Whitesnake'in "Still of the Night" klibinde Vivian Campbell'in elinde pembe bir superstrat vardı, bunları görünce o gitar aklıma geldi. Ben de o gitara hastaydım. (Hoş, kayıttaki gitarları gerçekte John Sykes çalmıştı ve Sykes'ı pek de öyle bir gitarla düşünemiyorum ama...)
Üstad still of the night klibini izlerken tesadüf ettim sonra da bakayım forumda tartışılmış mı dedim gördüm ki bahsi geçmiş... Vivian Campbell in çaldığı gitar RAND diye bir markanın signature modeli imiş... Ben de şimdi yeni öğrendim bakınırken ve ben de charvel olduğunu düşünmüştüm haliyle... Buyrun böyle bir şey

Rand Guitars - Ed Roman Guitars

IMG_0796.jpg
 
Son düzenleme:
Geri
Üst