Apeiron

Merhaba herkese...

Golge konserinden cok olumlu yorumlar aldık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edecegiz.
5 mayıs'ta hacettepe rock senligine cıkacagız. Golgede bizi yalnız bırakmayan insanların orda da bizim yanımızda olacagını umuyoruz.
Golge konserinde aynı sahneyi paylastıgımız Unadorned ve Phronesis e tesekkur ederiz.
Bu arada bir aksilik sonucu tek gitar cıkmıstık konsere bu yuzden de herkesten ozur dileriz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Apeiron; odtulu bir doom grubudur.
Vokal:Ceren
Gitar:Burcu
Bas:Sema
Davul:Safa
Flut:Sebnem
Klavye:Ozan

2. gitaristi arıyoruz duyurulur
 
Apeiron gelecek vaad eden bir grup. Grup elemanlarının hepsi çok yetenekli. İleriki konserlerde de aynı sahneyi paylaşmak ümidiyle. Bu arada 29 mayısa da konser var. Yine birlikteyiz.
 
oha beyler size iyi haberlerim yok şimdi birincisi izmir li bir apeiron grubu var ve ben bu başlığı onların sanmıştım ancak şöyle bir durum varki yabancı bir apeiron grubu var ve yeni albüm çıkardılar hatta bizim arkadaşlar isim dğeişikliğine giriyorlar siz ne yaparsınız bilemem
başarılar
 
apeiron---endternity_(demo).jpg

http://www.metalstorm.ee/reviews/more_review.php?id=119
italyan bir melodik death grubuymuş :|
 
meraba vokal performansları etkileyiciydi bugün hacettepede.başarılar size, çok dinlemediğim bi tarz ama sizi sevdimm...
 
etkilendiğim tek noktanın seçilen parçalar ve vokal yapan bayanın hem brutal hem de scream vokali son derece başarılı yapabiliyor olmasıydı.ve bana göre grupta göze batan tek olumlu şey vokalin sesi.
hacettepe'dekş performansınızı izlediğim kadarıyla bas gitar çalan arkadaşı yoğun ve hızlandırılmış bir çalışma programı bekliyor.yanlış basılan ve yarıda kala notalar!ayrıca akortu sahneye çıkmadan yapsaydın soundcheck'i daha çabuk yapardınız ve sen de o kadar gürültünün içinde akort yapmaya çalışmazdın.
gitar da aynı şekilde tüm sahne boyunca akortsuzdu.biraz daha çalıışma gerekiyor sanırım.
davul diğer enstrümanlara göre kulağa daha hoş geliyordu.
yan flüt çalan hanımın geri vokalleri gerçekten etkileyiciydi.sesi gayet iyi ancak yan flüt konusunda sanırım yeni,nefesin yetmemesi gibi bir durum aklımda kalan.
klavye için bir şey diyemiyorum çünkü çok net alamadım sesini.parçaların sakinleştiği yerlerde duyduk,o zaman gayet iyiydi.
gruba genel olarak baktığımda,parçaların biraz daha oturaklı çalışması ve üyelerin bireysel provaları ile grubun gerçekten çok iyi organizasyonlarda,iyi konumlarda yer alabileceğini düşünüyorum.
siz ikinci gitar ararken ben de alternatif grupta söylemek üzere sert bakışlı vokalinize talibim dersem?
saygılar&sevgiler...
 
Öncelikle bu şenlikte yer almanız gercekten iyiydi.

Yalnızca 3 parcanızı gerçekten tam anlamıyla olmasa bile dinleyebildiğimi söyleyebilirim.

Cover seçimleri başarılıydı. Gerci yalnızca MDB ve Lacrimas Profundere coverlarınızı duydum ama bu iki grupta doom metalde hatrı sayılacak gruplardandır. Vokaliniz gerçekten oldukça başarılı. Kimse alınmasın tabii ki ama grupta en çok öne çıkan kişi vokal bana kalırsa. Yalnız siz mdb ve llacrimas çalınca ben birde Empyrium bekledim valla. Hatta bir mourners çalsanız çok güzel olurdu :p

Gitarist teknik açıdan baya bir problem yaşadı. Akort işlemi çok uzun sürdüğü için dinleyici ve bizim gözlemlediğimiz kadarıyla vokal ve flütteki arkadaşlar baya bir sıkıldı. Bir öneride bulunmak gerekirse akort olayını sahneye çıkmadan önce halletmesi çok daha sağlıklı olacaktır sanırım.

Flütteki arkadaşın back vokali iyiydi ancak flüt konusunda pek beklediğim tadı alamadım diyebilirim. Ses sistemindeki aksaklıkları bir kenara bırakırsak gercekten enstrümandan çıkan ses çok kesikti.

Klavyede bulunan kişide vokalle birlikte grupta ön plana çıkanlardan birisiydi.

Bas gitara gelince varlığı ve yokluğu bir gibiydi. Hiç duyamadık basın sesini.

Davula gelince o da gayet iyi sayılırdı aslında. Sanırım MDB çalarken bir ara ritm kaçırdı ama yine de iyi toparladı.

Yıllar önce doom metalle uğraşmaya çalışmış ama doom müzik yapabilecek eleman sıkıntısından dolayı bir türlü rayına oturtamayan bir dinleyiciniz vardı bugün. Her türlü olumsuzluğa rağmen takdir ettim sizleri.

Grup içi uyumunuza dikkat ettiğiniz surece bir problem yok gibi görünüyor.

Başarılar.
 
Yorumlarınız icin cok tesekkur ederiz. Ozellikle benim vokal konusundaki elestiriler beni bi havaya soktu :) Soylediklerinizde cok haklısınız. Bascımız 1 gunluk bir bascıydı. onceki bascımız sema gruptan ayrıldı ve 1 gunluk calısmayla alper basa gecti. Akordların uyumsuzlugu, mikrofondan bir ara ses gelmeyisi, ritm kacırmalar, sound sisteminin kotu olması... Bunlara ragmen bizi begendiyseniz eywallah. 29 unda saklı kentte bir konserimiz olacak.. Bu konsede daha iyi olacagımızı umuyorum... Gelip bizi dinlediginiz icin cok tesekkur ederiz...
Apeiron vokalisti Ceren
 
vokal

Ceren'in vokal performansı gerçekten süperdir. Apeiron kadrosunu bir oturtsa kimse tutamayacak onları.

Bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum Ceren: 29 undaki konser büyük ihtimalle Yolcu Bar 'da olacak.
 
slm,ben apeiron gitaristi,yorumlarınız için çok teşekkürler,empyrium-under dream skies listemizde vardı ama sözlerini bulamamıştık ama şuan eklemeyi kesinlikle düşünüyorum. hacettepedeki konsere gelince aslında çıkmıycaktık çünkü 2. gitaristimiz sakattı ve basçımızda bi talihsizlik sonucu konsere çıkamadı,ayrıca ben gitarımı çaldırdım,anlıycağınız tam anlamıyla bi doom grubuyuz.Grubun diğer elemanları ve bizi destekleyenler sayesinde hala ayaktayız.bu bakımdan Phronesis e teşekkürler.
 
Hakikaten doom bir durum. Çok üzüldüm gitarının çalınmasına. Buradan çalan kişiyi lanetliyorum.
Daha çok konserler vericez beraber. Yeterki siz bu müzik ruhuyla devam edin. Başarılar.
 
ben de apeironun davulcusu SAFA MURYC (anaflaxia,sadistic spell ve phronesisden tanımış olabilirsiniz)her konser sonrası olduu gbi bu konserdn sonrada yok şu rtim kaçırdı yok şu kötü çaldı.dha eline enstruman almamış insanların bnm ve grubum hakkında bööle knuşmaları gerçektn çok komik(tabi sahneden indiimde bnmle şçma sapan konuşanlara söylüyorum bnları.)bnlardan biri de hürockta olup sahneyi eğimli bi yüzeye kuran ve soundcheck için düğün salonundan:) adam getiren bi insandır.herneyse gölge konserini de unutmayalm.tüm kötü şartlara ramen gene de iyi çaldıımızı düşünüyorm.herkesi 29 mayıs yolcu konserine burdan davet ediyorum. :twisted:
 
junkcan demiş ki:
Apeiron diye bir de sanırım İstanbul'da bir grup var. Yalnız siz öne çıktığınız için bu adı kullanma hakkı sanırım sizde ;)
yukarıda birşeyler yazdım ama hiç umursamadılar istanbul da var izmir de var ankara da var birde yurt dışında var izmirliler ismini sanırım gates of apeiron olarak değiştirdi ama :S
 
shifty senin dikkatine...
grubun adını hakettigimizi dusundugun icin cok tessekkurler. grubun adını degistirmeyi henuz dusunmuyoruz. ben lisedeyken felsefeye acayip ilgim vardı...apeironun anlamını ogrendigimden beri bu isim altında bir grup kurma hayalim vardı ve gerceklestirdim...
 
evet apeiron un anlamı gerçekten çok güzel ama ileride yurt dışına açılma gibi bir olay söz konusu olursa pentagram durumuna düşmenizi istemem başarılar size izmir de konseriniz olursa yada kayıt yaparsanız haberim olsun
 
safamuryc;

yaptığım yorumlar inan gerçek bir doom dinleyicisinin youmları. Eline müzik aleti almayan insanlar demişsin - ki kendince haklısın sanırım. Eleştiri iki yönlüdür : Yapıcı, yıkıcı... Ben eleştirimin yapıcı olduğunu düşünüyorum.- yaklaşık 13 senemi verdim ben enstrümanıma (Kemanıma) Doom metal ve enstrümanımı harmanlamayı biliyorum artık kendimce.

Yine de başarılar. Elimden geldiğince yapıcı eleştiri yapmaya çalıştım ben.
 
Sizi ilk defa Hacettepe Rock Şenliği'nde izlediğim için müzikal açıdan yorum yapmayacağım malum o gün yaşananlar ortada.Sizin için de kötü bir gündü anladığım kadarıyla.(çalınan enstrumanlar,bascının 1 günlük olması,soundcheck problemleri..)Umarım herşey daha iyiye gider.

Açıkcası o gün en çok dikkatimi çeken ses sisteminin sahibi olduğunu sandığım ve devamlı monitörleri kontrol eden amcaydı :) Adamın sizi hiç iplemeden devamlı sahneye çıkıp üstünü başını(!) düzelttikten sonra monitörlerin yanına gidip garip garip şeyler yapması, kafasına estiği zaman mikserle oynaması ve bir ara siz çalarken araya şarkı sokması çok garibime gitti doğrusu :)

Daha uygun şartlarda sizi bir kez daha dinleme dileğiyle,başarılar...
 
Geri
Üst