LipStick

Ankara'lı alternative rock grubu.
İlk konserlerini bu haftasonu(7mayıs cmtsi) Biziz Rock Bar'da vercekler.
Grup üyeleri:
Vokal: Serkan
1.Gitar: Ümit
2.Gitar: Onur
Bass: Arda
Davul: Gökhan
 
ra22mini.JPG
 
Basscısı bizim okuldan çıkma olup henüz dinleyemediğim, bugün de erken kalkmak zorunda olup kaçırdığım grup...
 
beyler dün gelemedim ama arkadaşlarımın söyleyişiyle pek de iyi değilmişsiniz mesela bazı parçalarda eksiklikler çok fazlaymış bunu kapatırız arkadaşlar bir isteğiniz olursa her zaman destekleriz devam...
 
Eksik acisindan hic birsey yoktu benim izledigim kadariyla ama konserde davuldan baska birsey duyamadik gitarin ve vokalin sesi cikmadi adam onumuzde bagirsa daha guzel ses cikardi calisanlarin gazabina ugradilar kanisindayim cok guzel bir grup bence basarilar..
 
Arkadaşlar sadece bilginiz olsun diye söylüyorum...bundan 5 sene önce sanırım, Ankara'da lipstick adlı bir başka grup daha vardı:) içinde ben zeynep@bas,veli@davul ve borga@ gitar olan bu grup hacettepe bahar şenliği ve odtü bahar şenliklerinde çaldıktan sonra eleman değiştirdi ve kuka oldu...işte böyle aklınızda bulunsun:)
 
LipsticK in basçısından slm lar

Herkese Slm arkadaşlar..

Çok içten bi şekilde öz eleştiri yapıcam.

Bizim Bateristimiz canım orkunumun ufak bi ders alması geriyo ki..
Davulun bütün parçalarını kırmaya çalışmadanda davul sesini duyurabilir.
Ama biz bizizin mütevazi sisteminde ne kadar kasarsak kasalım sesimizi duyuramayız.

Tonlama problemimiz büyüktü Bide endor.. fazla abartınca 5 parça çalabildik. tonlamayla uğraşamadık. Ama barda ilk konserimiz. diye düşünürsek çok daha ilerliyceğimizi düşünüyorum ..

Saygılar...

Dude un solisti bana ulaşabilirse çok mutlu olurum

[email protected]
 
Açık konuşmak gerekirse biz Biziz barda 6-7 konser verdik 1kere fecii şekilde ses siteminin gazabına uğradık ama oda bizim hatamızdı diyebiliriz. Yani demeye çalıştığım Biziz in ses sitemi çok iyi olmasada 2gitar 1bass 1de davulu çok rahatça kaldırır. Okadar grup her hafta orada konser veriyor ve sound gayet iyi geliyo eyer gruplar iyise buyüzden bence suçu kendinizde arayın ses konusunda.

Ben ordaydım Dude a kadar çıkan grupları dinledim (Dude dahil) ama hepsi berbattı dude dışında ki onların da çok daha iyi olucağını düşünmüştüm en azından vasatın üstü bişeyler bekliyordum. Herneyse eminim bidaki konserleriniz daha iyi olur bizim ilk konserde çok kötüydü ama zamanla gelişiyor ve öğreniyoruz hepimiz. Bol şans
 
Geri
Üst