LipStick

arkadaşlar
olumlu olumsuz ,
seviyeli seviyesiz
tüm eleştirileriniz için teşekkür ederim, hem de çok.

Lepistes'cim sen de sağol yorumların için.
Zaman ayırıp, fikrini söylemişsin.
Ama sanırım bu kadarı yeterli.
Teşekkürler.
 
Bencede konser süper değildi, daha hepimizin gibi sizinde çok çalışmanız gerekiyor. Ben açıkçası vokalleri beyenmedim bu konserde, sanki çok isteksiz söylüyormuş gibi geldi, umarım bu yorumlarımı kötü anlamaz, b.k atmak gibi bir niyetim yok, umarım bol bol çalışır ve hepimizi şaşırtır. Son olarakta bassçınızla yollarınızı bu şekilde ayırmanız gerçekten yanlış, kesinlikle bu işler arkadaşlığa bakmaz utkunun dediği gibi, daha iyisi olabiliyorsa olsun, ama sadece bunu böyle bu forumdan örenmesi çok ayıp olmuş. Umarım bir dahaki konser çok daha güzel olur..
 
utkucum haklısın da yüzyüze görüşemiyoruz ki... :) telefonda söylemek kalıyo,burda yazalım-haber verelim dedik...bizi destekleyen,yanımızda olan herkese gerçekten çok teşekkürler.Lütfen iyi ya da kötü eleştiride bulunun.bizim göremediğimiz yanlışları başkaları görebilir. :)
 
Sevgili Lipstick grubu, benim de pek hoşuma gitmedi konser..(özelikle muse parçalarını yorumlayışınız -kötüydü-.).
Birde Göktuğ iyi ki çıktı sahneye..
Bir daha ki konser umarım daha iyi olur, sizi daha iyi hatırlamak isterim.
başarılar, iyi çalışmalar.
 
slm bn lipstickin yeni bassçısym normalde elektro çalyom ama zorlancamı düşnmüorm sadce slaplere biraz kasmam lazım ve şarkıları birebir aynı çalmıcama emin olabilirsinz atraksiyonlar bol olcak lipstickin çok ii yerlere gelcene inanıorm bu arada forumu saçma sapan şeylerle kirletmeyelim
 
Allah'ım köprünün altından ne sular akmış da haberimiz yokmuş.

Ben direk konser hakkındaki yorumlarıma geçeyim iyisimi.

Konser gayet hoştu. Tek şikayetim, grupla alakası olmayan bir şeydi, o da "Wicked Game"dir, sevmediğim tek HIm şarkısı olması bir yana, bıktım şu şarkıyı Biziz'e her gittiğimde en az bir kez duymaktan. Ama bu benim özel problemim. Performansa söylenecek bir şey yok. Gayet hoştu. Öte yandan, solo esnasında jock'ın düşmesi apayrı bir komediydi. :LOL: Öte yandan, ilk defa "Wicked Game" hariç bir HIM şarkısı çalarak da beni benden aldınız. "Join Me In Death"de Göktuğ'nun performansı muhteşemdi.

Muse şarkılarını gayet hoş çaldığınızı söyleyebilirim. Vokale bu noktada bir lafım yok, çünkü zaten acayip kasınç bir vokaldir Muse'unki ve haliylen yapması çok zordur. Nisan'ın da bazı yerlerde acayip kasıldığını gördüm, haklı olarak.(haklı olan ben değilim yannuz, onu da yazayım).Ama gayet güzel bir şekilde kotarıldı o da.

Sahne performansına bir şey diyemeyeceğim, çünkü zaten şarkılar zor ve sahne küçücüktü (keyboard'un üzerinde durduğu sandalye bunda büyük bir etkendi) ve alan yoktu hareket edilecek.

Kısacası, gayet hoş bir konserdi. Eleman değişiklikleri ve diğer şeyler hakkında yorum yapacak kadar vakit geçirmedim grupla, haliylen yorum yapamam, ama, başarılar diliyorum. Ne yaparsanız yapın, devam edin.
 
Öss den sora bomba gibi geliyoruz...arka arkaya konser organızasyonlarıyla uğrasıyorum su sıralar..repertuar a bi çok yeni sarkı ekledik..muse lar giderek azalıyo:(,çunku çalınca fazla bilen çıkmıo muse cover larını..nyse konser tarıhlerini ve yerleririni en kısa zamanda duyurucaz..ama onumuzdeki hafta yani 19 undan sonrakı hafta içi bi aksam bizizde organızasyon ihitimalı var..tabi kesinlesince burdan duyurcaz..
 
selamlar.sadece 1 kere dinleme sansım oldu ama beğendigimi söyleyebilirim gerci bu ara konser olacakmıs bizizde ama kesinlestimi bilmiyorum artık bir sekilde haber verirsiniz özellikle ümit seni cok merak ediyorum sahnede :d neyse başarılar....... :D

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzenlenmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Başlık sohbetler ve içeriksiz mesajlardan temizlenmiştir.Lütfen ikili konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınınız! Lütfen sadece grup ile ilgili aktiviteler ve konuyla ilgili yorumlar dışında konuyla alakasız sohbetlerinize irc.turkrock.com ’dan devam ediniz!yeni bir başlık açmayınız!
 
evet çok gereksiz konuşmalar vardi.güzel olmuş :) konserlerinize geldim.1.'ye göre çok geliştirmişsiniz kendinizi.bunun devamlı olması dileğiyle başarılar!!!
 
2 temmuzda yurt dışında olduğum için konserde yokum :cry:
ama içimden bi his konser güzel olucak diyo...
bol şans ;)
 
2 temmuzda lipstick den önce ilk kez biziz de sahne alacak olan 3 strings grubu adına lipsticke başarılar dilerim herkesin katılımını ve konserden sonra eleştirilerinizi bekliyorum görüüşşmek üzere
 
Geri
Üst