Osiris (Alternative - Rock) - Ankara

Ctesi günü herkesi Bizize bekleriz Yeni vokalimizle ilk konserimiz ritm gitarımız olmadan çıkacağız ancak elimizden geleni yapacağız umarım eğlenirsiniz..
 
Umuyorum güzel ve eğlenceli bir konser olacak.. Ritm gitarcımız şehir dışında olduğu için bu konser yok.. Yokluğu farkedilecek ama napalım..
İbocum selamlar.. nuriim!

Herkesi bekliyoruz..
 
Arkadaşlar çok iyi olmanızı umuyorum ve tahmin ediyorum düşündüğümden daha iyi olacaksınız.. Tekrar başarılar dilerim hepinizi özledim umarım 13. deki konserde beraberizz!!
 
Haber verilmedi ama desteğim devam edecektir. Yani İbanez'e falan ihtiyaç olursa!Büyüklük bende kalsın:)Bide İbo en azından senden beklemezdim. (Bu da duygu sömürüsü:)
 
Özgür yorumun için sağol! bateride biraz geri kaldığımın farkındayım.. fakat ben keman eğitimi alıyorum.. bateri konusunda hiçbir yardım almadım.. ve cok uzun zamandır calmıyorum.. Ama calışiyorum.. Konserde elimden geleni yaptım..

AYRICA... EVET VOKALİMİZ ÇOK İYİ!
 
Evet bunun farkındayız, hepimizin eksiklikleri var, Sercanın söylediğinin dışında bide çalışma sorunu vardı açıkcası grubun elemanları daha konserden 1 gün önce bir araya geldiler. ben ve bascı sehir dışındaydık zaten. 1 gün çalıştık çıktığımızda bile tam bir repertuvar yoktu. Garbage i bateristimiz bilmiyodu mesela.. gece şarkıyı dinleyip çıkarmaya çalıştı. Ama eleştirin için teşekkürler. Daha iyi çalışım daha iyi bir biçimde karşınıza çıkmaya çalışacağız. Hepimizin eksiklikleri vardı iyi olmasının yanında vokalimizin bile. Sonuçta uyum olması için biraz çalışmak gerek. Aceleye geldi birdahaki konserde daha iyi uyum olacağına inanıyorum
 
adil,sercan,çiğdem,emrah...osiris i daha önce dinlememiştim..açıkçası kötü bekliodum ama beklediimden ii hemde bayaa ii çıktınız...çiğdemciğim sahnede kudurma sahne performansı die olayın bokunu çıkardın ....ama iidiniz yolunuz açık olsun
 
beyler hepinizi tebrik ediyorum tüm aksiliklere ragmen hersey çok iiydi tahminimden daha ii çıktınız desem daha ii olur..
Sercan cı sana gelince sende iiydin bugun bir kaç metronom dısında bu iş olucak ben sana inanıyorum why do you love me de fena olmadı .....Ama ben zombie de sahneye çıkınca içim bi kotu oldu ilk defa solak davbul çaldım sahnede neyse uzatmayalım temponuzu dusurmeyin mumkunse daha da yukseltinnnnn BASARILAR............................
 
elimde olmayan sebeplerden ötürü konseri izleyemesemde ne kdr ii olduklarını tahmin edebiliorum her zmn yanınızdayımm bidaaki konserlerde grşmek dileiyle başarılar...sercana laff yokk on parmak on marifett:))
 
aslnda grup olarak bu konser icin calısmalara fzla zaman ayıramadk, biraz aceleye gelen bi konser oldu.. elimzden geleni yapmaya calıstk tabii, ama performansımz o kdr da ii deildi, en azndan ben bunu kabul ediorm..

ikinci bişiyse, biz orda grup elemanlarının ne kdr yakısıklı ya da güzel olduunu sergilemeye gelmedk.. orda müzik yapmaya calısıorz.. anlayan anladı.. :twisted:
 
Osiris gurup olarak iyiydiniz.. Hatalar,ritim kaçırmalar ve özellikle metronom kaçmaları biraz göze batsada alternatif gençliği gaza getirdiniz.. :) Çiğdemin teknik aksaklıkları(ses kısılmasından bahsediyorum) ve her zamanki biziz in vokal kesilmesi kısılması cortlaması ne derseniz artık çiğdemi zor durumda bıraksada iyi toparladı..
Adil in de gurup konusundaki açlığı dewam etmeli biraz geliştirir kendini ii olur :)

Başarılar...
 
fatex yorumun için teşekkürler.. hatalarımı düzeltmek için çalışıyorum.. özellikle metronom konusunda çok haklısın bide bahane gibi olmasın diğer arkadaslarımında dediği gibi.. açıkcası cok fazla calışamadık konsere.. yani 3-4 sarkıyı konserden birgün önce çıkardık.. bazı arkadaslarımız şehir dışındaydı.. neyse artık.. Sizede başarılar.. Saygılar
 
Bi aksilik olmasssa 13. de daha iyi olmayı umut ediyoruz zaten bu ara aşk acısından beste yapacak olan arkadaşlar var.. güzel bi beste cıksa iyi olur yanii.. şşşttt lafım sana :)
 
adil ne istediini bi bilse biz de ona göre göre dawrancaz ama :LOL: onu calmam bunu calmam, yok orası öle diil derken böle bi konser cıktı ortaya, gerci hataları ona yüklemek aıp olur ama ;) bakalm 13 agustos diger grup elemanlarının dedii gbi olcak mı? ben de merakla bekliorm yane..
 
Bu konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok,buranın müzik forumu olduğunu unutmayın arkadaşlar,bir sorununuz varsa ki olay açıklığa kavuşmuş,bunu özel mesajlarla halledin bence,ayrıyetten konuşma üslübunuza biraz daha dikkat ediniz,konuyla alakalı gereksiz mesajlar silinmiştir,yine de okumak isterseniz Forum ana sayfasındaki Çöp Tenekesi kısmında bulabilirsiniz.Aksi takdirde forumunuz kilitlenecektir . . .

Başarılar . . .
 
Evet bizim foruma donmesin sizinki de.Bir forum daha tarihe karışmasın.O yuzden polemik yaratmamak için eleştiri kaldırmanızı bekliyorum.

Ben vokalinizdeki ve fas10 unda gitaristi olan arkadaşı ozellikle begendim.Diger elemanları fazla dikkat cekmiyo ama grup olarak iyi bir performanstı.
Başarılar
 
Geri
Üst