Alev

bugüüünn deişimezzseemm yarınn deişşşeeemmemmm..... aslında bu parçanın bi de yabancı versiyonu var. bu arada albümde türkiye ye gelcek yakında internet sitelerinde var parçala hammer müzikde promodan çalıo arasıra (denk gelirsiniz belki :LOL: )
çok ii bi grup vokalin sesi de çok hoş. müziklerde güsel
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği Forum Kurallarına aykırı üslubunuz sebebi ile silinmiştir.Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
ben de ilk yüxexes e çıktıklarında izledim hoşuma gitti geçen de klibine rastladım o da hoşuma gitti:) bence gayet iyi gibi duruyolar.. albümlerini gördüm dinleyen arkadaşlar varsa nasıl oldukları hakkında bilgi verrirlerse sevinirim:)
 
son mesaj :D arkadasim'da warmis su an bana gondermekle cebellesiyor...sanirim 2-3 saat icinde albumu sizlere sunabilecegim...buda benden size bir kiyak olsun :D
 
Yönetici Uyarısı:Telif hakkı bulunan müzik dosyasına link vermekya da istemek, bunları barındıran korsan cdlerin satışını forumda veya özel mesaj ile yapmaya çalışmak veya her türlü yazılım crack/serial paylaşımı, kısacası KORSAN'IN HER TÜRLÜSÜ YASAKTIR!
 
gitaristleri saner ariduru meğerse "hortlak" adıyla anılan "antihuman" adlı alman death metal grubunun gitaristi, davulcusu, basçısı ve vokalistiymiş.
 
şarkıları çokda güzel değil aslında ama bence klibi olan şarkısı dinlediklerim arasında en fenasıydı...rockrepublic'tede çıktılar yanılmıyosam yani vardır heralde bişiyler boşuna yer almamıştır orda...
 
:twisted: okul televizyon makinasına gitti ben niye gitmedim ki ahhhh....simdi nerelere vuriim kafamı oyy oyy oyyyy...bence sesi ve guselligi dehşetengiz ama o grupla olmamıştı yane...böle daha iyi... :beer
 
Geri
Üst