Kingus Blues Band (Blues)- Ankara

ehehe :) ne güzel fotolar. Keşke arada bizim de resmimiz olsaydı. Wallahi davulcuyuz diye niye hep itilip kakılacaz? Yeter artık, gruptaki onursal hegemonyası bitsin! :) ! Ulan o gün giydiğim gömleğim de ne güzeldi be...
Eline sağlık fotogrock...
 
napalim utku.. maksat eglenmek eglendirmek degil mi.. boyle ben fotograflarda cikmadim, gomlegim guzeldi bilmem ne.. bunlari birak artik.. belki gomlegini begenmemistir de cekmemistir.. deil mi.. ben de ellerine saglik demek istiyorum, bize desteginize de tesekkur ederiz..
 
kingus önümüzdeki yaz için neler planlıyo acaba?
yoksa "$u anda pazar günkü konsere odaklandık, gereken açıklamaları daha sonra yapıcaz!" mı diyorlar?
 
Yaklaşık 30-40 kişiye konser vermiş olsak da bizi dinleyen herkese ve Ankara Üniverstesi'ndeki sahne sorumlularına yardımları için teşekkürler. Güzel bir konserdi.

Sahne davetimizi kırmayıp bize sahnede bizim ve kendisin ilk defa çaldığı "sweet home chicago"'da eşlik eden Amoremorte'ye ayrıca teşekkürler ve bu jamlerin devamının gelmesi dileğiyle.

Ayrıca konser sonrasını trombolinle eğlenceli kılmaya çalışırken ayağını eğik basıp ayak yumuşak dokusunu zedelemeyi başarmış sevgili davulcumuz Uku'ya geçmiş olsun. Artık haftaya Royal Albert Hall'daki konserimizin satılmış 15000 biletin paralarını iade etmek zorunda kalcaz ama ne yapalıom Utku'dan kıymetli değil :D.
 
Yaklaşık 30-40 kişiye konser vermiş olsak da bizi dinleyen herkese ve Ankara Üniverstesi'ndeki sahne sorumlularına yardımları için teşekkürler. Güzel bir konserdi.

Sahne davetimizi kırmayıp bize sahnede bizim ve kendisinin ilk defa çaldığı "sweet home chicago"'da eşlik eden Amoremorte'ye ayrıca teşekkürler ve bu jamlerin devamının gelmesi dileğiyle.

Ayrıca konser sonrasını trombolinle eğlenceli kılmaya çalışırken ayağını eğik basıp ayak yumuşak dokusunu zedelemeyi başarmış sevgili davulcumuz Uku'ya geçmiş olsun. Artık haftaya Royal Albert Hall'daki konserimizin satılmış 15000 biletin paralarını iade etmek zorunda kalcaz ama ne yapalım Utku'dan kıymetli değil :D.
 
en kısa sürede iyile$meni diliyoruz utku...
bi süre cross'suz çalıcaz $arkıları.. kusura bakmayın :(

tüm dinleyenlerimize ve Amoremorte'ye te$ekkürlerimi sunuyorum... tabi orda bize yardımcı olan sahne sorumlularını da unutmamak gerekir.. eylenceli bi pazar günüydü.. ba$ka etkinliklerde görü$mek üzere...

(utku çabuk iyile$)
 
Davulcunuz için geçmiş olsun arkadaşlar. Çok üzüldüm.

Müthiş keyifli oldu son parça. İyiki varsınız. İlk kez çalmamıza rağmen son derece zevkli bir jam oldu. Gönül isterdiki hastanede olmasaydınızda sizle bizle çalsaydınız. Kingus grubuna hem jam session için hemde şenliğe renk kattığınız için çok teşekkürler. Başka konserlerde görüşmek üzere...
 
Tüm geçmiş olsun dileklerine teşekkür ediyorum ve ayağımı uzattım, gün boyunca kicksiz davul nasıl olabilir sorusuna internet aleminde cvp aramayı planlıyorum, oradan oraya savruluyorum.
Rockout sizi izlemeyi çok isterdim orjinal kadronuzla.(öyleydi değil mi). Ama yürümeyi bilmeyen adamı zıplatırsan bu tür şeyler olabiliyor.
Konserin kalabalık olmaması bir tarafa, ankara üniversiesinin çok güzel bir seyircisi var. Herkese teşekkürler ve tabii ki de, sahnemizdeki rockout temsizlcisi amoremorte'ye.
Albert hall daki konsere gelince, doktorlar maç saati belli olacak dediler. Olmadı iğneyle çıkarız. Seyirciden kıymetli mi? :LOL:
 
saolun bizleri şenlikte yalnız bırakmayıp geldiğiniz ve güzel bi performans sergilediğiniz için ben sahne arkasında baya eğlendim öndeki az buz insanda eğlenmiştir başarılar...
 
kingus yine yikmis ortaligi... :D
utku gecmisler olsun... artik akillanirsin benim neyime trombolin dersin iisallah!!! bas davulu yukari koyariz elle yaparsin cross u!! ya da fahri cross cu buluruz mesela...
jam yapin tabi.. hatta bende sulanayim... :LOL:
 
Erman sen de hiç ortalarda olmuyorsun ki birader konser zamanı. :) Sulanmakla kalma atla gel.

thetick, organizasyon için tekrar teşekkürler.
 
yaw wallaha gelemedim kusra bakmayin... disari cikabilcek durumda olsam gelirdim... artik bi dahaki bahara sulanmaktan fazlasini yaparim... acimam pis shuffle calarim.. 8)
 
Kingus Blues Band açık hava konserlerine devam ediyor.

Daha saatini bilmemkle birlikte, Kingus 4 Haziran Pazar, öğleden sonra Kuğulu Park'ta olcak. Nasıl olcak derseniz biz de daha tam bilmiyoruz. Kesinleşince, saatini de buraya yazarız.

Sevgiler
 
Canın sağolsun Erdem, fena değildi, hatta beklediğimizden iyiydi.

Komik bir konser oldu bizim için, kuğularla, 80 yaşındaki danseden teyzemizle, kağıtta yazılı gelen istek parçasıyla...

Ayrıca konserde bizimle sahnede birlikte olan Okan (knopfler)' a teşekkürler.

Şimdilik sezonu kapatmış gibi duruyoruz ama olaylar gelişebilir gene, hiç belli olmaz.

Sevgiler
 
Geri
Üst