Bestelerinizi Ücretsiz Yükleyin Milyonlara Ulaşın

Değerli arkadaşlar artık bestelerinizi milyonlarca dinleyiciye duyurabileceğiniz ücretsiz bir web siteniz var.
Yeni bestelerin adresi Www.Besteciyiz.Biz web sitemiz, son teknoloji yüzüyle bestelerinizi dinleyicilerle buluşturmak için yenilendi. Hemen yapmanız gereken yeni web sitenizi ziyaret etmek ve sitede kullanılmak üzere bir adet fotoğrafınız, kısaca özgeçmişiniz, şarkılarınızın sözleri ve bestelerinizde emeği geçenlerin isimleriyle birlikte kısaca bilgilerinizi ulaştırmanız. Vakit kaybetmeden hemen tıklayın www.besteciyiz.biz
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Sitemiz ücretsiz ve hiçbir şekilde geliri olmayan (üyelik yok, aidat yok, reklam geliri yok), tamamen benim sponsor olduğum bir platformdur.
Bu sebeple iş olarak bakmamalıyız. Ayrıca herhangi bir olağan üstü durum söz konusu olmazsa 5 değil 25 yıl daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Varsa besteleriniz ve katılırsanız daha da renklenecektir. İlginiz için teşekkür ediyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Onlarca besteci,bestelerini herhangi bir masraf yapmazksızın milyonlarca dinleyiciye ulaştırıyor. Bestelerinin nerede dinlenebileceği sorusuna web sitemizi adres gösteriyorlar. Bir nevi kartvisit gibi düşünülüyor. Bazı besteciler beğenilen bestelerini web sitemiz sayesinde pazara sunuyor, prodüktörlerle irtibata geçebiliyor, besteleri albümlerde yer buluyor (Bundan da komisyon almıyoruz) Birçoğu web sitemiz sayesinde yeni müzisyenlerle irtibat kurabiliyor ve yeni eserler üretilmesine zemin hazırlanmış oluyor. Ayrıca bazı besteciler web sitemizde yayınlanabilmesi için çekmecelerinde duran besteleri gün ışığına çıkarıyor, yeniden kayıt alıyor ya da düzenliyor sitemizde yayınlamamız için gönderiyorlar. Bazı enstrümanistler ve ses sanatçıları ilgi uyandırabiliyor vs vs. Bütün bunların mutluluğu bizim kazancımız.
 
Öncelikle girişimizi tebrik etmekle beraber sitenin işleyişini tam olarak anlayamadım. Şarkıyı soundcloud'a yüklemek varken neden form doldurup şarkının yayınlanmasını bekleyeyim? Anlaşmalı olduğunuz, şarkıyı doğrudan dinletebileceğiniz label'lar mı var? Açıkçası yurtdışındaki bir label'a atılan mailde soundcloud veya en kötü youtube linki olmadığında adamların o linke basıp şarkıyı dinleyeceklerine pek ihtimal vermiyorum. Yani şarkıyı milyonlara ulaştırma kısmı biraz havada kalmış gibi. Ya da ben anlamadım.
 
Geri
Üst