Tiktak

nasıl bir iştir anlamıyorum artık..türk rockta da tek düzelik mi basladı yoksa..tüm klipler birbirine benziyor..

doriandan sonra vega ..dün de tik tak ın klibini gördüm..
bi anlam veremedim acıkcası..
 
Albümü aldım..
Ellerinize sağlık güzel bi iş çıkarmışsınız..
Yanlız ilk4-5 şarkı güzel ama sonrası sanki hep birbirini tekrarlıyo gibiydi.. gerçi 1-2 kere dinledim ya belki biraz daha dinlemem gerekebilir.. Amma velakin güzel hoş eğlenceli olmuş...
Ellerinize sağlık..
"Dost" mutlu gündüzümde beni güldürdü..
"Oyun" hüzünlü gecemde beni öldürdü..
Özellikle bu iki şarkıyı çok seviyorum..
Ankaraya bekliyoruz..
Kalın sağlıcakla...
 
İlk çıktığınızda önyargılı davrandıysam da sonunda albümünüzü dinledim ve düşüncelerimde yanıldığımı anladım. Zardanadamla kıyaslanacak gibi değilsiniz. Melodileriniz daha sağlam bence.. Özellikle reggae ritimli 'Bazen' şarkısını çok beğendim. Flu, Duki ve Dostta favorilerimin arasında.. Gerçektende iyi bir iş çıkarmışsınız. Tebrik ediyorum. Eskişehiride listenize eklersiniz umarım ;)
 
bir an önce İzmir konseri istiyoruz efenim..

bu arada sizde en sevdiğim yön Davul olayı oldu,tebrik etmekten kendimi alamıyorum..

kolay gelsin :)
 
ilkbahar sonu gibi çıkmıştı albüm yanılmıyorsam ve beni çok şaşırtmıştı bi gün uyanıyorum masamda tiktak diye bişey arkasına bakıyorum foto pop grubu gibi 1,2 gün merak edip bakmamıştım sonra cd player a attığımda vokalin sesi , sözler , sound acayip hoşuma gitti sürekli çalıyorum ve arkadaşlarıma öneriyorum çok hoş bir yapım teşekkürler
 
Zortingen demiş ki:
ulan kurban pıyasayı kımlere bıraktı... valla ıcım yanıyor

niye? gitara distortion koyunca muzik kaliteli mi oluyor ;)

tiktak devam...bircok sarkı basarılı,punk ogesi azaltılırsa bir sonraki album oldukca melankolik olabilir...bazı sarkılarıdaki gitar solo tonlarınız cok guzel...

oyun,duki gibi sarkılarınıza hayran kaldım.guzel bir ruh yakalamassınız.
 
Arkadaşlar bence tiktak henüz "yaa adamlar süper yaaa, kurbandan bile iyiler" falan gibi bi polimik yaratacak kadar büyümedi... Bence tiktak'ın biraz daha zamana ihtiyacı var diğer abilerinin yanına ulaşabilmek için :)
Kötü diiller bence, ama süper oldukları da söylenemez...
 
Bence diğer gruplarla kıyaslanmasa, sanırım daha objektif yaklaşabileceğiz.
Ben genel anlamda Tiktak'tan dinlenilebilir şeyler bulamadım açıkçası. Biraz tek düze geldi hatta. Çünkü dünden beri pop- rock piyasasında bize verilen melodiler çok benzerdi. Tamam "müziği değiştircez" kadar iddalı bir tavırları olmadı zaten bu grubun ama, yapılanlar benzer olduğu için istemli dinleyemiyorum açımca.
Klip ise, kötü değildi fakat orta halli bir performans klibi zaten. Zaten önemli olan da klip olmamalı.

Ama bu söylediklerim; kalitesiz, berbat, iş değil anlamına gelmiyor tabi ki. Emek verip, istedikleri tarzda albüm yapmışlar. Ayrıca bazen albümü dinlerken değişik sesler duyuyoruz. :) Eminim fazla dinlediğinde kulakta pişecek bir tını taşıyordur. Ben daha ilk kez dinlediğim için.

İnanıyorum ki, Türk Rock'ın gelişiminden ve ya daha çok dinlenilmesine paralel imkanlar olacak ve her grup daha iyiye gidecektir. Tiktak'ta bunlardan biri olsun. (Klip, albüm, sound vs.)

Başarılar ;)
 
ewet belki daha objektif yaklaşabiliriz ama arkadaşın kurbana laf atması beni sinirlendirdi... saçmalamayın lütfen... Kurban nerde Tiktak nerde... Tamam karşılaştırma yapmak saçma ama lütfen bööle laf atmalarda yapmayın!!!
 
kurban genel olarak daha basarılı ve tiktak'ın cıkıs yaptıgı sarkı hakkatten rezalet geldi..

ama 2.kliplerindeki sarkı ve albumde ki bazı sarkıları inanılmaz iyi..yani oyle boyle degil..ustte saydım birkac tanesini zaten..
 
Geri
Üst