Ruhun Gemisi

112991704162251.jpg


2000 yılında Bursa-İstanbul yollarında kuruldu. Shadowlit adıyla hard rock, heavy metal beste ve cover'ları yaptı. 2004'te Türkçe sözlü bestelere geçiş ve tarz değişikliğiyle beraber ismini Ruhun Gemisi olarak değiştirdi.
Müzikleri için (kabaca) rock altyapısına serpiştirilmiş funk, brit, progressive rock bir tat diyebiliriz. İstanbul ve Bursa'da pek çok şenlik ve organizasyonda sahne aldılar,almaktalar. 3 demoları bulunmakta. Tarz köleliğinden uzak, müziğin evrenselliği ve çeşitliliği ilkesine saygıyla köklerine tutunan bir çizgide ilerleme çabasındalar.

- Demolar -
* Hangman(shadowlit) - 2002
* Masallarda - 2004
* Dokuz Tahta Altında - 2005


- Grup üyeleri -
*Korhan "Koko" Kodaman - vokal,ritim gitar,perküsyon
*Burak Sarıoğlu - solo gitar
*Mert Sever - bas gitar
*Ahmet Metin Çakan - davul
*Özgür Çakıcı - klavye
*Alper Barçın - Geri vokal


- Konser & demolarda eşlik eden arkadaşlar -
*Akın - Perküsyon
*İrfan - Saksafon

website:www.ruhungemisi.com
e-posta: [email protected]

İzleyen, demolarını dinleyen, herhangi bir yerde rastlayan
arkadaşlar.. Ne düşünüyorsunuz?
 
Bursa'da Shadowlit adıyla biçok kere resimli bar da dinnemiştim ve oldukça beğendğim bi grup.yeni isminiz çok güzel olmuş.Türkiye eğer Türkçe müzik yapıyorsanız grup ismi de Türkçe olmalı bence.

eski demonuz hala zevkle dinliyorum..yeni demonuzu nasıl edinebilirim.?

yolunuz açık olsun..bursa da konserlerde görüşmek ümidiyle..
 
Masallarda ve Without you isimli iki parçanızı dinledim ve çok beğendim hatta turkrock.com radyo programımın son ikisinde grubunuza yer verdim. Rock denizinde geminizin hiç batmaması dileğiyle çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
 
26 Mayıs 2005'te Maltepe Üniversitesi coca-cola soundwave yarışmaları'ndayız.(saat 18:30'da)

19 Haziran 2005 akşamı Bursa Resimli Bar'dayız.
Tüm halkımız davetlidir :D
 
Coca-Cola Soundwave yarışmalarındaydık. 20 grup arasından ilk 5e seçilip finale kaldık. Final yayınlandı Tech Tv'den. Kendi bestelerimizi çaldık. Efsanevi bir ses tesisatı ve görsel açıdan çok zengin bi sahne vardı. Destekleyen herkese teşekkürler.

Basçımız Murat'la 25 Mayıs'ta yolları ayırdık, gruba Mert dahil oldu.2 günde kotardı şarkıları :)
 
Herkese merhaba! Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar , mutlu olduk! Ahmet'çim ellerine sağlık bu arada,şenlenmiş buraları güzel olmuş.
 
Sonunda Ruhun Gemisi ni de bu forumda görmek çok güzel :LOL:

Demonuzu dinleme şansına sahip olanlardanım bende.

Uludağ müzik festivali ve şenlikte sizleri dinlemek çok keyifliydi.Lakin uzun zamandır dinlemiyorduk.Shadowlit, RuhunGemisi olmuş ama yine güzel müzik ve ona eşlik eden güzel sözlerden hiçbişey kaybetmemiş.

Başarılar hepinize... :LOL:
 
Çok sağol "Kubapurosu" , bizim için de inanılmaz keyifli performanslardı , özellikle de Rock Şenliği! Gün batımı , ılık rüzgar , sevdiğimiz şarkılar o ruhlu seyirciyle birleşince inanılmaz bir atmosfer çıktı ortaya! Büyük hazdı..
 
Geri
Üst