Ruhun Gemisi

Aslan kardeşim benim sen de iyi ki varsın! Voltranın son parçası oldun geldin :) Son kayıt içime fazlasıyla sindi, umarım dinleyenlerde bizimle aynı keyfi paylaşır.
 
süpper bir grup!
demolarını dinledim, umarım ilerde hakettiklerini görürler fazlasıyla...

özellikle SEVGİ TANESİ'ni çok sevdim (başta bu şarkı olmak üzere 4 demosu da başa alıp tekrar tekrar dinlenilecek şarkılar); Samsun'da kime dinlettiysem onlar da beğendi...

şu anda ön planda gözüken bir çok gruptan iyi olduklarını düşünüyorum!!! (malum Samsun gibi şehirleri bazı şeyler biraz geç geliyor, haliyle RUHUN GEMİSİ'ni yeni tanıdım...)
 
Grubun Jaco Pastorius'u ulu şahsiyet Mert..Umarım Jaco Amca'dan daha başarılı olursun..Demonuzu dinledim çok begendim, bu ekip ve ruhla çok yolcu alır bu gemi..:)
İz bırakanlardan olmanız dileğiyle başarılar..
 
iyi dilekleriniz icin cok tesekkürler arkadaslar...
Mert kardesim kayit günleri seninle ayri bir güzeldi, bakalim yakinda mixler tamamlaninca dahada bir keyiflenecegiz:)
 
hayatımı 6 aylığına nadasa bırakıyorum. bir tezkereyi, bir de yeni demoyu bekliycem unutmayın. esen kalın derken sizleri duygu(!) dolu şu mısralarla başbaşa bırakmak istiyorum:

"Sabah kalk düzelt yatağını giy üstünü 15 dakikada
Burası ana kucağı değil asker ocağı
Bir saat boyunca mıntıka sonra işdimaya
Burası ana kucağı değil asker ocağı

Sabah kahvaltısı beş zeytin çay kaşar
Öğle akşam yemekte değişik bir koku var
Pilavları hiç karıştırma içinde taşlar
Burası ana kucağı değil asker ocağı..." :
:D
PEACE !!!
 
Metronom Askerde...

:arrow: Soğuk bir İstanbul akşamında
Dolaşacağım bir başıma sokaklarda
Cadde boyu uzanan ışıklar
Dört bir yanımda hatıralar var

:arrow: Zaman... bir şarkı gibi...
Altı ay... uzun bir şarkı gibi...
Şimdi o şarkıyı ritimsiz çalacağız..

:arrow: Ama artık hiç eğlence yok ki Beşiktaş'ta...sen burada bizimle olmayınca...
 
balıkesir il jandarma komutanlığı kısa dönem,ahmet metin çakan emrinizdeyim komtanım. çok iyi gazino-taverna-orduevi davulu çalarım,çok pis ingilizce konuşurum(dirty talk),parmağımda böyle yımırta gibi bişey çıktı tuvalet temizliği vermeyin komtanım.yanaklarınızdan öpüyorum komtanım.pazartesi görüşürüz komtanım.balıkesirin yakınında olanlar uğramazsa asker dönüşü ağızlarına sıçılabilir di mi komtanım?başüstüne komtanımm!
 
Kardeşlerim olmamış ha Nokia Supersound... Canınız saolsun . Emin olun o iLk 10'un içinde hiç haketmeyen gruplar var ve bunu dinleyicniz olarak farkedebiliyoruz . Özellikle kuzenim Korhan canını cok fazla sıkarsın sen bilirim , uzme kendi . Redd ne diyor "Mutlu olmak için Görme , bilme , işitme "
aynen öyle , siz yolunuzda ilerlediğiniz sürece muvaffak olacaksınız. Yanlız iyi bir menejere ihtiyacınız var bu artık cok acık . Sizleri seviyorum .
Saygın
 
Canım Kardeşim,

Sağol içten dileklerin için. Umarım bir gün müziğimiz çok daha fazla insanla paylaşabilmek nasip olur.

Nokia Super Sound'a gelince, üzülmedim kardeşim. Benim için üzüntü Coca Cola Soundawave ile Rock And Win'di. Bu kadar fazla eserin katıldığı bir yarışmada değerlendirme yapmak zor olmalı.

:!: Bu arada sende yavaştan parçaları hazırla da transfer edelim artık seni gruba Ahmet'in askerliğinde.
 
Kardeşim ben her zaman emrinizdeyim. İki elim 10 grupta olsa gene her şartta Ruhun Gemisi'yle her platformda olurum . Yeter bana parçaları çalısmaya basla komutu gelsin :)
Bu arada onumuzdeki haftayı iple çekiyorum , perşembeye inşallah yanınızdayım .
 
nokiasupersound ve taze kan

bence kesinlikle ilk 10 da olmayı hak ediyordunuz ama kokonunda söylediği gibi onca şarkının arasında sağlıklı bi değerlendirme yapmak imkansız.
bu arada kokocum siteye baktım ama şu taze kan olayıyla alakalı bişey göremedim???
 
ylba.jpg
 
Geri
Üst